Τζένιφερ Λόπεζ: Μιλά για τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ κι εξηγεί γιατί είχε μετατραυματικό στρες

Τζένιφερ Λόπεζ: Μιλά για τον γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ κι εξηγεί γιατί είχε μετατραυματικό στρες
Τζένιφερ Λόπεζ YouTube

Η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε στον Τζίμι Κίμελ για τον "μυστικό" γάμο της με τον Μπεν Άφλεκ αποκαλύπτοντας πως ήταν ιδεά του ηθοποιού να παντρευτούν στο Λας Βέγκας.

Εντυπωσιακή, ανανεωμένη και παντρεμένη με τον έρωτα της ζωής της Μπεν Άφλεκ εμφανίστηκε η Τζένιφερ Λόπεζ μιλώντας μεταξύ άλλων για τον “μυστικό” γάμο της με τον ηθοποιό στο Λας Βέγκας της Νεβάδα, σε μία μικρή και απλή τελετή.

Η JLO εμφανίστηκε στο talk show του Τζίμι Κίμελ “Jimmy Kimmel Live” και μεταξύ άλλων εκμυστηρεύτηκε πως πριν από τον γάμο της με τον Άφλεκ βίωσε μετατραυματικό στρες, λόγω του ότι ο προηγούμενος αρραβώνας του ζευγαριού πριν 20 χρόνια χάλασε και δεν ήταν σίγουροι αν η δεύτερη προσπάθεια θα έβγαινε τελικά σε καλό.

“Σχεδιάζαμε να παντρευτούμε τον Αύγουστο, θα ήταν όλα καλά, οι οικογένειές μας θα ήταν εκεί αλλά ο γάμος ήταν τόσο αγχωτικός. Δεν ξέρω αν το γνωρίζεται αλλά πριν από 20 χρόνια σχεδιάζαμε να παντρευτούμε και αυτό διαλύθηκε. Είχα μετατραυματικό στρες και αναρωτιόμουν αν αυτό συμβαίνει τώρα και αν είναι αλήθεια. Ήμασταν τόσο χαρούμενοι και φυσικά συνέβαινε αλλά αισθανόμουν ότι ο γάμος είναι τόσο αγχωτικός”, περιέγραψε η 53χρονη βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, σημειώνοντας ότι ο γάμος τους στο Λας Βέγκας τον Ιούλιο του 2022 ήταν ιδέα του συντρόφου της.

“Μια μέρα, ο Μπεν είπε γ@@@@ο, ας πάμε στο Βέγκας να παντρευτούμε απόψε. Κλείσαμε το τηλέφωνο, σκέφτηκα ότι είναι τρελό και τι είναι αυτό που κάνουμε. Μου είπε, ‘πήγαινε στην πρόβα και όταν επιστρέψεις θα τα έχω όλα έτοιμα, κάποια από τα παιδιά μας θα είναι οι μάρτυρες, ας το κάνουμε. Θα το κάνουμε απόψε και το κάναμε”, είπε στη συνέχεια, σχολιάζοντας πως ήταν η ομορφότερη νύχτα της ζωής τους.

Η ίδια αναφέρθηκε και στο παρατσούκλι τους “Bennifer” λέγοντας στον Τζίμι Κίμελ πως με τα χρόνια το έχει “αγκαλιάσει”, καθώς παλαιότερα αισθανόταν πως ο κόσμος το κοροιδεύει, ενώ ο παρουσιαστής τής αντιπρότεινε το “AFLO” και το “LOAF“, ωστόσο εκείνη δήλωσε χαριτολογώντας πως δεν της αρέσουν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα