Τζένιφερ Λόπεζ: Οι σέξι ευχές και το “2028” που μπέρδεψε το κοινό της

Τζένιφερ Λόπεζ: Οι σέξι ευχές και το “2028” που μπέρδεψε το κοινό της
jlo/Instagram

Αναπολεί το μαγικό 2022 με ανέκδοτες φωτογραφίες από τον γάμο της και "χαρίζει" ένα βίντεο από το ρεβεγιόν της, που προκάλεσε κάποιες απορίες.

Αυτές τις μέρες το Instagram έχει γεμίσει από βίντεο, post και stories διασήμων που στέλνουν τις δικές τους ευχές για τη νέα χρονιά.

Το ίδιο έπραξε και η πάντοτε εντυπωσιακή “JLO”, η οποία δημοσίευσε καρέ από το δικό της ρεβεγιόν. Στα πλάνα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια ποζάρει με ένα εντυπωσιακό φόρεμα, πίνει το κοκτέιλ της και εύχεται “HAPPY NEW YEAR”.

Ωστόσο, ένα απόσπασμα που απεικονίζει τη βασιλόπιτά της, μπέρδεψε κάπως το κοινό της, μιας και το 2023 μοιάζει ως… 2028. Προφανώς, πρόκειται για κάποια μικρή “κακοτεχνία”, παρόλα αυτά σχολιάστηκε δεόντως στα social από εκείνους που δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω.

 

Σε άλλη ανάρτησή της στο Instagram, η 53χρονη Jennifer Lopez αποχαιρέτησε μία από “τις καλύτερες χρονιές” της ζωής της, όπως έγραφε. Στις καλύτερες στιγμές που ανέβασε, είναι βεβαίως και ο γάμος της με τον Ben Affleck. “Μία από τις καλύτερες χρονιές” έγραψε, προσθέτοντας “ανυπομονώ για όσα θα έρθουν την επόμενη χρονιά”.

Η ίδια αποκάλυψε ότι εκείνη και ο σύζυγός της, Μπεν Άφλεκ, γιόρτασαν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους. Και πρόσθεσε: “Έχουμε μεικτές οικογένειες, διπλασιάσαμε τους ανθρώπους, διπλασιάσαμε τη διασκέδαση, διπλασιάσαμε την αγάπη, διπλασιάσαμε τα δώρα και τριπλασιάσαμε το χάος!”.

Aκολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα