Τζένιφερ Λόπεζ: Σέξι με δερμάτινα στη νέα της φωτογράφιση για το GQ

Τζένιφερ Λόπεζ: Σέξι με δερμάτινα στη νέα της φωτογράφιση για το GQ
Τζένιφερ Λόπεζ στο περιοδικό GQ Instagram / @GQ

Άκρως αποκαλυπτική η νέα φωτογράφιση της Τζένιφερ Λόπεζ για τις ανάγκες του περιοδικού GQ. Ποζάρει με μίνι φόρεμα και wet look, αναστατώνοντας τα πλήθη.

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν σταματά στιγμή να μας εκπλήσσει με την ομορφιά της, το γυμνασμένο σώμα της και την σέξι πλευρά της, που παραμένει ακαταμάχητη ακόμη κι αν έχει κλείσει τα 50 της χρόνια.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό GQ στο τεύχος του Δεκεμβρίου, το οποίο την τίμησε ως… έναν από τους “άνδρες της χρόνιας”.

Η J LO μίλησε στη συνέντευξή της για την ταινία “Hustlers” στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για τον αρραβωνιαστικό της, τον Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Παράλληλα, πραγματοποίησε μια απόλυτα σέξι φωτογράφιση για τις ανάγκες του περιοδικού, ενώ μία από αυτές τις φωτογραφίες κοσμεί το εξώφυλλο του GQ.

Στις φωτογραφίες η Τζένιφερ Λόπεζ φοράει ένα στενό δερμάτινο φόρεμα, που αναδεικνύει το μπούστο της, ενώ έχει wet look στα μαλλιά, που την κάνει ακόμη πιο αισθησιακή.

Σε άλλα καρέ της ίδιας φωτογράφισης ποζάρει με δερμάτινη καπαρντίνα, αλλά και με στενό μαύρο παντελόνι μαζί με crop top, που αναδεικνύει τους κοιλιακούς της στην κοιλιά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα