Τζένιφερ Λόρενς: Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν τη “χρησιμοποιούσε” για να κάνει σεξ με άλλες γυναίκες

Τζένιφερ Λόρενς: Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν τη “χρησιμοποιούσε” για να κάνει σεξ με άλλες γυναίκες
Τζένιφερ Λόρενς Jordan Strauss/Invision/AP

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ενεπλάκη άθελά της στις ραδιουργίες του έκπτωτου μεγαλοπαραγωγού που διέδιδε ότι έχει κάνει σεξ μαζί της. Η ίδια διαψεύδει τα πάντα και τον χαρακτηρίζει "αρπακτικό".

Κατηγορηματικά διαψεύδει τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας η Τζένιφερ Λόρενς, σύμφωνα με τις οποίες ο Χάρβεϊ Γουάινστιν διέδιξε πως έχει κάνει σεξ μαζί της, προσφέροντάς της ανταλλάγματα για να προωθήσει την καριέρα της.

Οι πληροφορίες αυτές διέρρευσαν ύστερα από καταγγελία μίας ακόμη γυναίκας που έπεσε θύμα των αχόρταγων σεξουαλικών ορέξεων του πρώην πανίσχυρου χολιγουντιανού παράγοντα.

Η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε επίθεση από τον παραγωγό το 2013, όταν την κυνήγησε, γδύθηκε και αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της.

Ήταν τότε που σύμφωνα με τη γυναίκα της είπε: “Έκανα σεξ με τη Τζένιφερ Λόρενς και κοίτα που βρίσκεται σήμερα. Μόλις κέρδισε ένα Όσκαρ”.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός διέψευσε ότι είχε κάθε είδους τέτοια σχέση με τον Γουάιντιν, κάνοντας την ακόλουθη δήλωση: “Νιώθω θλίψη για όλες τις γυναίκες που έπεσαν θύματα του Χάρβεϊ Γουάινστιν. Η μόνη σχέση που είχα ποτέ μαζί του ήταν επαγγελματική. Πρόκειται για ένα ακόμη δείγμα των τακτικών αρπακτικού που χρησιμοποιούσε για να παρασύρει αναρίθμητες γυναίκες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα