Τζένιφερ Λόρενς: Στο κόκκινο χαλί με… μαύρες σαγιονάρες

Τζένιφερ Λόρενς: Στο κόκκινο χαλί με… μαύρες σαγιονάρες
Jennifer Lawrence στο Φεστιβάλ των Καννών στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας "Anatomy of a Fall".  Vianney Le Caer/Invision/AP

Ένα κατακόκκινο φόρεμα του οίκου Dior επέλεξε να φορέσει η Τζένιφερ Λόρενς στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας "Anatomy of a Fall" στις Κάννες. Ωστόσο, η εμφάνισή της συζητήθηκε, καθώς, όπως αποκαλύφθηκε, κάτω από το φόρεμα... φορούσε σαγιονάρες.

H Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) μαγνήτισε και πάλι τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών, όπου ήταν προσκεκλημένη για την πρεμιέρα της νέας της ταινίας “Anatomy of a Fall”.

Εκανε μία εντυπωσιακή εμφάνιση ντυμένη με ένα κατακόκκινο φόρεμα του διάσημου οίκου Christian Dior με μακριά ουρά και ασορτί σάλι στα χέρια της.

Ωστόσο, την ώρα που η σταρ κατέβαινε τις σκάλες στο Palis des Festivals, ο φωτογραφικός φακός αποκάλυψε ότι κάτω από την πανέμορφη δημιουργία, φορούσε… ένα ζευγάρι μαύρες σαγιονάρες.

Η Jennifer Lawrence με το εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα του οίκου Dior και... ένα ζευγάρι μαύρες σαγιονάρες Vianney Le Caer/Invision/AP

Ισως γιατί δεν ήθελε να βρεθεί ξανά σε δύσκολη θέση λόγω των ατυχημάτων που είχε στο παρελθόν στο κόκκινο χαλί.

Σημειώνεται ότι το 2013, σκόνταψε στις σκάλες καθώς ανέβαινε να παραλάβει το Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού, με τον Χιου Τζάκμαν να της δίνει το χέρι του για να σηκωθεί.

Την επόμενη χρονιά έγινε ξανά το ίδιο καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί της τελετής των Όσκαρ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα