Ο Τζόνι Ντεπ παντρεύεται 20χρονη Ρωσίδα χορεύτρια – Οι καυτές φωτό που πρόδωσαν το ειδύλλιο

Ο Τζόνι Ντεπ παντρεύεται 20χρονη Ρωσίδα χορεύτρια – Οι καυτές φωτό που πρόδωσαν το ειδύλλιο
Τζόνι Ντεπ AP

Κι ενώ δεν έχει ακόμη στεγνώσει το μελάνι από το επεισοδιακό διαζύγιο με την Άμπερ Χερντ και τις περιπέτειές του με ουσίες, ο 55χρονος σταρ φαίνεται να γυρίζει σελίδα στη ζωή του, στο πλευρό μιας εντυπωσιακής Ρωσίδας που θα μπορούσε να είναι και κόρη του.

Μπορεί ο Τζόνι Ντεπ να έχει μερικά χρόνια να μας απασχολήσει με την καλλιτεχνική του ιδιότητα, φροντίζει όμως να δίνει συχνά τροφή στα tabloid με τις περιπέτειες της προσωπικής του ζωής. Ο ταλαιπωρημένος τα τελευταία χρόνια ηθοποιός φαίνεται να έχει βρει την αγάπη στο πρόσωπο μιας Ρωσίδας καλλονής που μάλιστα σχεδιάζει να παντρευτεί σήμερα.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Daily Mail, η νεαρά που έκλεψε την καρδιά του 55χρονου σταρ ονομάζεται Πολίνα Γκλεν, κατάγεται από τη Ρωσία, είναι “20 κάτι” ετών και δηλώνει…. go go dancer.

 

Οι πληροφορίες για την “εισβολή” της Πολίνα στη ζωή του Ντεπ είχαν διαρρεύσει από πέρυσι, όταν το ζεύγος εθεάθη να περπατά χέρι – χέρι στην Μόσχα. Αποδείξεις όμως δεν υπήρχαν…

Όλα αυτά μέχρι πρότινος, όταν ο φωτογραφικός φακός τους “τσάκωσε” σε πολύ τρυφερά και ηδυπαθή ενσταντανέ στο Βελιγράδι, όπου ο Ντεπ γυρίζει τη νέα του ταινία. 

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρουσιάζει η βρετανική εφημερίδα, η γνωριμία τους έγινε πέρυσι σε πάρτι στο Λος Άντζελες και η νεαρή Ρωσίδα έχει ήδη μετακομίσει στην έπαυλη του διάσημου ηθοποιού. Άγνωστο είναι αν την υποχρέωσε και αυτήν να υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας, όπως και κάθε άλλον άνθρωπο που περνάει το κατώφλι του σπιτιού του… Άλλωστε μετά τις εκκωφαντικές καταγγελίες της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, είναι προφανές ότι ακολουθεί τη ρήση “φύλαγε τα ρούχα σου…”.

 

Πηγή που μίλησε στην εφημερίδα αναφέρει πάντως ότι ο Ντεπ βρήκε και πάλι την ευτυχία, το ζεύγος πρόκειται να παντρευτεί σύντομα, αφού πρώτα ο ηθοποιός ταξιδέψει στην Μόσχα για να γνωρίσει τα πεθερικά του. Η ίδια πηγή μάλιστα τόνισε ότι του ήταν πολύ εύκολο να ερωτευθεί την Πολίνα, καθώς σχεδόν όλες οι “πρώην” του τον έχουν “κατακρεουργήσει” με τις αποκαλύψεις τους το τελευταίο διάστημα…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα