Ο Τζόνι Ντεπ περιγράφει τη στιγμή που η Άμπερ Χερντ του έκοψε το δάχτυλο

Ο Τζόνι Ντεπ περιγράφει τη στιγμή που η Άμπερ Χερντ του έκοψε το δάχτυλο
Ο Τζόνι Ντεπ και η πρώην σύζυγός του Άμπερ Χερντ AP

Ο Τζόνι Ντεπ αποκαλύπτει για πρώτη φορά την αλήθεια σχετικά με το ατύχημά του 2015. "Είπα ψέματα για να την προστατεύσω", δήλωσε για την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Τον τελευταίο χρόνο ο Τζόνι Ντεπ βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ. Ο 56χρονος “Τζακ Σπάροου” έχει καταθέσει μήνυση εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμιση και παρά το αίτημα της πρώην συζύγου για έφεση η δίκη θα γίνει κανονικά.

Τον Μάρτιο του 2015 ο Τζόνι Ντεπ έχασε την άκρη του δαχτύλου του κάτω από λίγο πολύ αδιευκρίνιστες συνθήκες. “Είπα ψέματα για να την προστατέψω”, δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός, σχετικά με τη δικαιολογία που είχε προβάλει τότε για τον τραυματισμό του, πως δηλαδή το δάχτυλο κόπηκε αφού πιάστηκε στην πόρτα.

Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η DailyMail, η πραγματικότητα απέχει πολύ από αυτή την ιστορία. Την περίοδο εκείνη οι δυο τους βρισκόντουσαν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της πέμπτης ταινίας των “Πειρατών της Καραϊβικής”.

Όπως ισχυρίζεται, η Άμπερ θύμωσε και του πέταξε ένα μπουκάλι βότκα, το οποίο ήταν κι αυτό που ευθύνεται για το ατύχημα. “Αιμορραγούσε σαν Βεζούβιος” σχολίασε ο ηθοποιός για το κομμένο του δάχτυλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα