Τζούλια Ρόμπερτς: Άλλο ρόλος κι άλλο… Εφημερίδα τα έκανε σαλάτα κι έγινε viral

Τζούλια Ρόμπερτς: Άλλο ρόλος κι άλλο… Εφημερίδα τα έκανε σαλάτα κι έγινε viral

Γκάφα μεγατόνων για την εφημερίδα Post-Journal η οποία έκανε ένα από τα μεγαλύτερα τυπογραφικά λάθη στην ιστορία και αφορά την 51χρονη οσκαρική ηθοποιό.

Τα λάθη στη δημοσιογραφία συμβαίνουν όπως και σε όλα τα υπόλοιπα επαγγέλματα. Η διαφορά είναι πως στη δημοσιογραφία, τα λάθη φαίνονται περισσότερο. Ειδικά όταν μιλάμε για έντυπα τα οποία τυπώθηκαν και “έφυγαν” στο ευρύ κοινό και όχι για online άρθρο που μπορεί να διορθωθεί.

Αυτή τη φορά ο “Δαίμονας του Τυπογραφείου” χτύπησε κατάφωρα την εφημερίδα Post-Journal η οποία αναπαρήγαγε ρεπορτάζ του AP.

“Julia Roberts Finds Life And Her Holes Get Better With Age” έγραψε εν προκειμένω η The Post-Journal του Jamestown, το Σάββατο.

Το ρεπορτάζ είχε ως πρόθεση να αναφερθεί στη νέα ταινία της 51χρονης, το “Ben is Back” και τη νέα σειρά της Amazon “Homecoming” στην οποία θα πρωταγωνιστεί. “Η Ρόμπερτς που έχει τιμηθεί με Όσκαρ βρίσκει τη φόρμα της μέσα από νέους ρόλους”, ήθελε να γράψει η εφημερίδα.

Φυσικά, ο τίτλος του Associated Press ήταν “Julia Roberts finds life (and her roles) get better with age”, αλλά το τυπογραφικό λάθος ήταν αρκετό για να δούμε μια από τις μεγαλύτερες mediaκές γκάφες των τελευταίων ετών.

Η νεοϋορκέζικη εφημερίδα κυκλοφόρησε πάντως την επόμενη μέρα με επανόρθωση για την αστοχία της.

H ηθοποιός δήλωνε στο AP πως μεγαλώνοντας αισθάνεται πως μπορεί να υποστηρίξει ακόμη περισσότερους ρόλους και πως ψάχνει τις νέες προοπτικές για την καριέρα της.

Φυσικά και ακολούθησαν τέτοιου τύπου σχόλια στο Twitter:

Σημειώνεται πως το 2017 το περιοδικό Express της The Washington έπεσε επίσης θύμα ενός λάθους μεγατόνων. Θέλοντας να θέσει στο εξώφυλλό του την πορεία γυναικών κατά του Τραμπ, κυκλοφόρησε με το σύμβολο του ανδρικού φύλου, αντί του θηλυκού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα