Β. Κουρούπη: “Είναι Νοέμβριος και δεν έχω δουλειά”

Β. Κουρούπη: “Είναι Νοέμβριος και δεν έχω δουλειά”
Βαλέρια Κουρούπη NDP PHOTO AGENCY

Η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη σε δηλώσεις της είπε ότι έχει μείνει χωρίς δουλεία καθώς ήταν να συμμετάσχει στο “Room service” που δεν έγινε ποτέ και γι' αυτό είχε απορρίψει άλλες 2 προτάσεις.

Η Βαλέρια Κουρούπη αποκάλυψε πως έχει φτάσει Νοέμβρης και δεν έχει δουλειά. Όπως είπε και η ίδια η ηθοποιός “Είχα κλείσει να είμαι στο “Room Service”, το οποίο τελικά δεν έγινε ποτέ, αν και είχαμε κάνει κανονικά γυρίσματα. Ο σταθμός από ένα σημείο και μετά δεν ήθελε καθόλου να βγάλει τη σειρά γιατί τα νούμερα δεν πήγαιναν καλά. Τον βόλεψε. Αν και μπορείς να κινηθείς νομικά για διαφυγόντα κέρδη είναι δύσκολο. Μπορεί να κρατήσει 20 χρόνια όλη η διαδικασία”.

Όταν ρωτήθηκε εάν έχει χάσει άλλες προτάσεις είπε πως έχει στεναχωρηθεί πολύ καθώς είχε κλείσει να είναι στο “Μην ψαρώνεις” ενώ της είχαν προτείνει και ρόλο για το “Καφέ της Χαράς”.

Όταν της τέθηκε το ερώτημα πόσο δύσκολο είναι για μια γυναίκα που ήταν χρόνια παντρεμένη να είναι μόνη και να προσπαθεί να ξανά φτιάξει τη ζωή της από την αρχή η Βαλέρια Κουρούπη απάντησε: “Είναι δύσκολα και τα δύο κομμάτια και το να παλεύεις σε αυτή τη δουλειά που σε πετάει έξω από τη μια στιγμή στην άλλη και ο χωρισμός. Εμένα μου έπεσαν και τα δύο μαζί”.

Η ηθοποιός όμως παραμένει αισιόδοξη και αναφέρει “Το 2019 μου έδωσε μια ωραία κλοτσιά για να πάω μπροστά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα