Βαλάντης: Διαγνώστηκε με όγκο στο νεφρό στις εξετάσεις για το Nomads

Βαλάντης: Διαγνώστηκε με όγκο στο νεφρό στις εξετάσεις για το Nomads
Ο Βαλάντης καλεσμένος της εκπομπής «Το Πρωινό» αποκαλύτπει πως διαγνώστηκε με όγκο στο νεφρό κατά τις εξετάσεις του για το Nomads ANT1

«Αν δεν ήταν το Nomads δεν θα μάθαινα πως πάσχω από όγκο στο νεφρό» σχολίασε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο τραγουδιστής.

Το όνομά του τραγουδιστή Βαλάντη είχε πέσει στο τραπέζι με τους υποψήφιους για το παιχνίδι επιβίωσης του ANT1, Nomads, από πολύ νωρίς. Ωστόσο, στη συνέχεια δεν είχαμε νέα για το ζήτημα. Ο τραγουδιστής βρέθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε με την Φαίη Σκορδά για την τυχαία ανακάλυψη για ένα ζήτημα υγείας, η οποία και έγινε κατά τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη από την παραγωγή του Nomads.

«Με ρώτησαν γιατί δεν θα είμαι στο Nomads φέτος. Τον Ιούνιο δέχτηκα ένα ωραίο μήνυμα που μου έλεγε αν θέλω να ξαναζήσω μια τρέλα στη ζωή μου» σχολιάζει συγκεκριμένα ο Βαλάντης και προσθέτει πως δέχτηκε την πρόταση από τον σταθμό. «Ξεκίνησα κι εγώ να κάνω τη γυμναστική μου, έπρεπε να πάρω βάρος γιατί ήμουν πολύ αδύνατος» προσθέτει για την προετοιμασία του εν όψει του reality.

Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, ο σταθμός αποφάσισε να περάσει τους παίκτες από εργονομικές και ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να δώσει το οριστικό «οκ» για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι. «Πήγα πρωί, πρωί ξεκίνησα να κάνω τις εξετάσεις μου» σχολίασε και σημειώνοντας πως ο έλεγχος διήρκησε περίπου πέντε ώρες. «Πέρασα από όλους τους γιατρούς, όλες τις ειδικότητες, κάναμε τρίπλεξ, κάναμε τεστ κοπώσεως. Την ώρα του υπέρηχου κοιλιακής χώρας, μου επιβεβαίωσαν πως κάτι βλέπουν που δεν μπορούσαν να εξακριβώσουν τι ακριβώς είναι». Έπειτα από αυτό το εύρημα, η γιατρός που θα βρεθεί στη Μαδαγασκάρη για τις πρώτες βοήθειες στους παίκτες, του ανακοίνωσε πως αν δεν εξακριβωθεί περί τίνος πρόκειται δεν μπορεί να λάβει μέρος στο παιχνίδι.

Αν και αρχικά ο τραγουδιστής αισθάνθηκε την ανάγκη να μην αναζητήσει περισσότερα για το πρόβλημα υγείας του, φοβούμενος για τα χειρότερα, τελικά αποφάσισε να κάνει περισσότερες εξετάσεις, από τις οποίες προέκυψε ο όγκος στο νεφρό. «Τελικά διαγνώστηκα με έναν μικρό όγκο στο νεφρό, ο οποίος θα χειρουργηθεί την ερχόμενη Πέμπτη». σχολιάζει στην Φαίη Σκορδά προσθέτοντας πως αν δεν ήταν η συμμετοχή του στο Nomads δεν θα είχε διαγνώσει έγκαιρα το πρόβλημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα