Βάνα Μπάρμπα: Οι μπανάνες, η επεισοδιακή βάφτιση και τα Μις Κόσμος 35 χρόνια πριν

Βάνα Μπάρμπα: Οι μπανάνες, η επεισοδιακή βάφτιση και τα Μις Κόσμος 35 χρόνια πριν

Η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα φιλοξενήθηκε στο πλατό της "Φωλιάς των Κου Κου" και θυμήθηκε τα παλιά. Μίλησαμε για περασμένες εποχές, για τα καλλιστεία, για τη Ζωή Λάσκαρη και για διάφορες αναμνήσεις της.

Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου" και η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη, επιφύλαξαν μια έκπληξη στην ηθοποιό. Οι οικοδεσπότες της εκπομπής προέβαλαν ένα βίντεο που απεικονίζει τη Βάνα Μπάρμπα 35 χρόνια πριν, όταν εκείνη είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό Μις Κόσμος στο Λονδίνο.

Η Βάνα Μπάρμπα ενθουσιάστηκε και συνάμα συγκινήθηκε με το βίντεο, το οποίο, όπως είπε, έχει και η ίδια σε κασέτα, αλλά είχε να το δει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η ηθοποιός θυμήθηκε την εποχή εκείνη, που συμμετείχε στα καλλιστεία, και περιέγραψε την κατάσταση τότε, αποκαλύπτοντας πολλές λεπτομέρειες με εξομολογητική διάθεση και με μια δόση χιούμορ.

Είπε χαρακτηριστικά:

Εδώ έχω κάνει το ασύλληπτο, βέβαια, που οφείλω να το πω. Μετά τα Μις Ελλάς, λοιπόν, πάμε στο Λονδίνο. Εκεί οι μπανάνες ήταν άφθονες και στα πρωινά μας έφερναν εκατοντάδες μπανάνες! Στα Γιάννενα δεν είχαμε πολλές, δεν τις βλέπαμε, ήταν δυσεύρετες. Ξυπνούσα, λοιπόν, εγώ πρωί πρωί, πήγαινα για πρωινό και έτρωγα τρεις μπανάνες στην καθισιά μου. Μέσα στις πρόβες, 10 μέρες, εγώ είχα γίνει Βάνα Μπανάνα από τις πολλές μπανάνες. Δεν με χωρούσε το φόρεμα!

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε με εξομολογητική διάθεση και για τη βάφτιση της κόρη της, Φαίδρας, όταν της έδειξαν ένα ακόμη βίντεο, από τα βαφτίσια του παιδιού της.

Είπε συγκεκριμένα:

Επειδή τη Φαίδρα την έκανα μεγάλη, όταν ήμουν 37 χρονών, έκανα τη βάφτισή της πολύ γκράντε, γιατί δεν ήξερα αν θα καταφέρω να τη δω νυφούλα στο μέλλον. Ήταν μια βάφτιση γεμάτη αγάπη. Συγκινούμαι τώρα γιατί θυμάμαι τους ανθρώπους που με βοήθησαν. Η Ζωή Λάσκαρη ήταν να βαφτίσει το παιδί και έγινε μια παρεξήγηση μεταξύ μας και τελικά το βάφτισε η Άννα Δρούζα. Όταν είναι πάρα πολύς ο κόσμος σε ένα γεγονός, μπλέκονται και οι ενέργειες. Ήταν επεισοδιακά αυτά τα βαφτίσια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βάνα Μπάρμπα: Το σεξ δεν με αφορά πια

SHARE: