Βερόνικα Αργέντζη: Πού είχε χαθεί τα τελευταία 13 χρόνια;

Βερόνικα Αργέντζη: Πού είχε χαθεί τα τελευταία 13 χρόνια;

Η γνωστή ηθοποιός κάνει comeback και αποκαλύπτει τους λόγους που την είχαν ωθήσει σε αποχή από το θέατρο και την τηλεόραση τα τελευταία 13 χρόνια.

Άφησε εποχή από την συμμετοχή της σε τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίες του ’90 και ιδιαίτερα στο “Τμήμα Ηθών”. Θεωρούταν δίκαια ανερχόμενο αστέρι και sex symbol της εποχής.

Και μετά, κάπου στις αρχές των 00’s τα ίχνη της χάθηκαν εντελώς. Η Βερόνικα Αργζέντζη επέστρεψε και πάλι στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα, μιλώντας στο “Πρωινό” για τους λόγους που την ώθησαν σε αποχή τα τελευταία 13 χρόνια.

«Ο κόσμος κάποια στιγμή με ρωτούσε «απέχετε, για ποιο λόγο, θα θέλατε να γυρίσετε» και απαντώ ότι ήταν η στιγμή η κατάλληλη για μένα που θέλησα να βγάλω τον εαυτό μου μέσα από αυτόν τον κόσμο του θεάτρου και της τηλεόρασης για να βρω την εσωτερική πηγή που μου έδινε δύναμη και ήταν η γέννηση της κόρης μου. Δεν πετώ καθόλου αυτά τα χρόνια που πέρασα δίπλα στο παιδί μου, ίσα ίσα ήταν πάρα πολύ χρήσιμα, έκανα πολλά πράγματα. Έλειπα 13 χρόνια. Επέστρεψα γιατί αισθάνθηκα ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνω. Το Τμήμα Ηθών ήταν μια μεγάλη επιτυχία, με προβλημάτισε όλο αυτό. Αν δεν έχεις δοξομανία, δεν θέλει κανένα ρίσκο».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα