Victoria’s Secret: Όταν έκλαψε η Αντριάνα Λίμα, “έλαμψε” η Κένταλ Τζένερ

Victoria’s Secret: Όταν έκλαψε η Αντριάνα Λίμα, “έλαμψε” η Κένταλ Τζένερ
Όλοι οι άγγελοι στην πασαρέλα Evan Agostini/Invision/AP

Οι "άγγελοι" της γνωστής εταιρείας εσωρούχων επέστρεψαν φέτος στο σπίτι τους, στη Νέα Υόρκη, σε ένα σόου που ήταν πιο φαντασμαγορικό και σέξι από ποτέ! Είχε όμως και συγκίνηση, αφού σηματοδότησε το "αντίο" της Αντριάνα Λίμα στις πασαρέλες.

Όταν μιλάει κανείς για τα σόου της Victoria’s Secret τα λόγια είναι περιττά, αφού αυτό που θέλουν όλοι να δουν – και δικαιολογημένα – είναι οι εικόνες… Το φετινό σόου επέστρεψε μετά από δύο χρόνια στη βάση του, στη Νέα Υόρκη, με όλους τους “αγγέλους” που κολάζουν, από την Αντριάνα Λίμα, τις Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ, μέχρι την Κένταλ Τζένερ, Έλσα Χοσκ, Κάντις Σουάνπολ, Τζασμίν Τουκς, κ.α. να δίνουν ρέστα στην πασαρέλα “ντυμένες” με ότι πιο σέξι, καυτό, εντυπωσιακό, ακριβό και εξωφρενικό μπορεί να φανταστεί κανείς

Το φετινό σόου είχε επίσης πολύ παρασκήνιο, παραλειπόμενα και μοναδικές στιγμές. Ένας από τους “αγγέλους”, ή πιο σωστά μια… “θεά” αποχαιρέτισε εμφανώς συγκινημένη την πασαρέλα, ενώ μια μία άλλη επέστρεψε δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένη να γίνει η νέα “βασίλισσα”.

Τα δάκρυα της Αντριάνα Λίμα

Το φετινό ήταν το τελευταίο σόου της Αντριάνα Λίμα. Δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι φέτος γιόρτασε 20 χρόνια συνεργασίας με την εταιρεία! Εμφανώς συγκινημένη, με το κοινό να παραληρεί και να τη χειροκροτεί όρθιο, η μελαχρινή καλλονή “δίπλωσε” τα λευκά φτερά της, έχοντας γράψει χρυσή ιστορία στα σόου της Victoria’s Secret. Εννοείται θα μας λείψει!

Αντριάνα Λίμα Evan Agostini/Invision/AP

Η νύχτα της Κένταλ

Μετά από μια μάλλον αμήχανη και αδιάφορη πρώτη συμμετοχή το 2015 και την περσινή της απουσία, η μικρότερη αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν επέστρεψε φέτος στο σόου αποφασισμένη να πάρει το αίμα της πίσω… Και ομολογουμένως τα κατάφερε περίφημα! Περπάτησε με μοναδική άνεση, απίστευτο σεξ απίλ, μπρίο και νάζι (της είχαν δώσει και τα πιο εντυοπωσιακά συνολάκια), δεν ήθελε πολύ ο ξένος Τύπος να ξεχάσει όλα τα άλλα και να ανακηρύξει τη βραδιά ως “η νύχτα της Κένταλ”!

Κένταλ Τζένερ Evan Agostini/Invision/AP

Κένταλ Τζένερ Evan Agostini/Invision/AP

Το σουτιέν του 1 εκατ. δολαρίων

Πέραν της ομορφιάς της, η Έλσα Χοσκ ήταν από τα μονέλα που έκλεψαν την παράσταση για έναν ακόμη λόγο: Ήταν η τυχερή που φόρεσε το Fantasy Bra, ένα σουτιέν διακοσμημένο με 21.000 κρύσταλλα Swarovski, αξίας… 1 εκατ. δολαρίων!

Έλσα Χοσκ Evan Agostini/Invision/AP



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα