Βίβιαν Κοντομάρη: Εντυπωσιακή αλλαγή - Πώς έχασε 12 κιλά σε 6 μήνες

Βίβιαν Κοντομάρη: Εντυπωσιακή αλλαγή - Πώς έχασε 12 κιλά σε 6 μήνες
INSTAGRAM / VIVIAN KONTOMARI

Η Βίβιαν Κοντομάρη που έγινε γνωστή ως Μπέλα Χαμπέα στη σειρά "Το σόι σου" αποκαλύπτει τα μυστικά της.

Η Βίβιαν Κοντομάρη είδε τις μετοχές της να ανεβαίνουν μετά τη συμμετοχή της στη σειρά «Το σόι σου».

Το τελευταίο διάστημα η «Μπέλα Χαμπέα» εμφανίζεται φανερά αδυνατισμένη μιας και έχει χάσει 12 κιλά μέσα σε διάστημα έξι μηνών.

ADVERTISING

 «Έκοψα το ψωμί, τη ζάχαρη και το βραδινό. Έκανα δίαιτα και διατροφή. Τα πέντε πρώτα κιλά είναι δύσκολα. Έχω αρχίσει άπειρες φορές δίαιτες και διατροφές, αλλά δεν τα κατάφερνα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Έχανα τρία κιλά και τα παρατούσα. Όμως όταν χάσεις πέντε κιλά φαίνεται πάνω σου λες: “Θα συνεχίσω”».

Η πιο δύσκολη στιγμή για εκείνη ήταν όταν δεν έπρεπε να φάει σοκολάτα για την οποία τρελαίνεται.

Τι της είπε όμως ο 9χρονος γιος της όταν του ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει δίαιτα; «Μαμά, εμένα δε μου φαίνεσαι παχιά, αλλά αν θες να χάσεις κιλά για να νιώσεις καλύτερα, κάνε διατροφή.

Η επιστροφή του σήριαλ «Το σόι σου» και οι «Άγριες Μέλισσες»

Η Βίβιαν Κοντομάρη απάντησε και στο ενδεχόμενο να επιστρέψει «Το σόι σου» λέγοντας πως είναι κάτι που θα το ήθελε πολύ, αλλά αυτό είναι δύσκολο μιας και όλοι οι ηθοποιοί θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι.

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης στη Δήμητρα Καλφούτζου και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» δέχτηκε πρόταση για να παίξει στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά στο τέλος δεν προχώρησε η συνεργασία.

SHARE:

24Media Network