Ζήτησαν από τον Ρόμπερτ Πάτινσον να ικανοποιήσει σεξουαλικά σκύλο

Ζήτησαν από τον Ρόμπερτ Πάτινσον να ικανοποιήσει σεξουαλικά σκύλο
Actor Robert Pattinson poses during a photocall before Christian Dior Haute Couture Fall-Winter 2017/2018 fashion collection, Monday, July 3, 2017 in Paris. (AP Photo/Thibault Camus) AP

Καλεσμένος της εκπομπής Jimmy Kimmel Live, ο πρωταγωνιστής του Twilight αποκάλυψε πως του ζητήθηκε να παίξει με το μόριο ενός σκύλου για τις ανάγκες της τελευταίας του ταινίας. Τι έκανε τελικά;

Πολλά έχουμε δει και ακούσει κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στο Hollywood, αυτό όμως ξεπερνά κάθε φαντασία. Ο Ρόμπερυτ Πάτινσον βρέθηκε την Πέμπτη καλεσμένος του Jimmy Kimmel όπου διηγήθηκε μια ιδιαίτερα ασυνήθιστη ιστορία από τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας. Όπως αποκάλυψε η ομάδα Αμερικανών σκηνοθετών Joshua και Benjamin Safdie του ζήτησαν να ικανοποιήσει σεξουαλικά με το χέρι έναν σκύλο.

“Ο χαρακτήρας μου, ο Κόνι έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τους σκύλους, για την ακρίβεια νομίζει πως στην προηγούμενη ζωή του ήταν σκύλος. Και νομίζει πως έχει τον έλεγχο πάνω στους σκύλους” αναφέρει ο πρωταγωνιστής του Twilight και προσθέτει: “Σε μια σκηνή, ένας έμπορος ναρκωτικών μπαίνει στο δωμάτιο και παρακολουθεί τον χαρακτήρα να κοιμάται με ένα σκύλο και να τον ικανοποιεί σεξουαλικά με το χέρι του (hand job)”.

Ο Βρετανός αναφέρει πως δεν ένιωθε άνετα με το συγκεκριμένο στοιχείο της σκηνής και παρά την παρότρυνση του σκηνοθέτη, ζήτησε τη γνώμη του ειδικού. “Ρώτησα τον εκπαιδευτή του σκύλου που μου απάντησε “είναι γεννήτορας οπότε μπορείς, πρέπει απλά να κάνεις μασάζ στο εσωτερικό των μηρών του” σχολίασε.

Τελικά, αναφέρει πως η παραγωγή της ταινίας κατασκεύασε ένα τεχνητό μόριο σκύλου προκειμένου να γυριστεί η σκηνή.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Όλα αυτά για την ταινία Good Time ένα δράμα που σκηνοθετήθηκε από την ανερχόμενη ομάδα Αμερικανών σκηνοθετών Joshua και Benjamin Safdie, με πρωταγωνιστές τον Robert Pattinson (Twilight) και την Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight του Quentin Tarantino).

Η ταινία “Good Time” γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη το 2016 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ από την A24 (παραγωγός και διανομέας του “Moonlight” που κέρδισε το Βραβείο Kαλύτερης Tαινίας 2016) στα μέσα του 2017.  Πέραν των ΗΠΑ, η ταινία έχει ήδη πωληθεί και διεθνώς από την Γαλλική Memento Films International.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα