Ξεχειλίζει η οργή στο FB

Ξεχειλίζει η οργή στο FB

Μια πένθιμη μαύρη κορδέλα σκεπάζει το έμβλημα της Ελληνικής Αστυνομίας στο group της στο Facebook. Τα μηνύματα είναι αναρίθμητα. Με μαύρη κορδέλα αντικαταστάθηκαν οι φωτογραφίες των δύο αστυνομικών στη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης

Ξεχειλίζει η οργή στο Facebook για τους δύο νεαρούς αστυνομικούς που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ από αδίστακτους κακοποιούς, στην περιοχή του Ρέντη το βράδυ της Τρίτης.

Συνάδελφοι, γνωστοί, αλλά και εκατοντάδες άγνωστοι δηλώνουν τη λύπη τους στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης για τον άδικο χαμό των δύο αστυνομικών, τον 22χρονο Γιώργο Σκυλογιάννη και τον 23χρονο φίλο του, Γιάννη Ευαγγελινό.

Εκατοντάδες μέλη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, εκφράζουν την οργή τους για το μακελειό και τη συμπαράστασή τους στις μανάδες των παιδιών.

"Αυτή η χώρα σκοτώνει τα παιδιά της", "Δύο παιδιά 23 χρονών σκοτωθήκανε", "Μπορούσε να ήταν ο γιος σας", ο σύντροφός σας, οι φίλοι σας, ο συνάδελφός σας. Καλό παράδεισο, παιδιά…", είναι μερικά από τα μηνύματα που έχουν αναρτηθεί στη σελίδα που δημιουργήθηκε για τη συμπαράσταση στο δράμα των δύο οικογενειών.

Συνάδελφοι των θυμάτων ξεσπούν. Καταγγέλλουν. Θυμώνουν… "Κανείς δεν ενδιαφέρεται! Κανένας! Δεν μας υπολογίζουν καν, μας θεωρούν αναλώσιμους και μη αναντικατάστατους. Βγαίνουν έξω και γαζώνουν με τα πιο δυνατά πολεμικά όπλα που υπάρχουν. Και εμείς βρισκόμαστε σε αυτή τη μάχη εκτεθειμένοι. Ποιος θα τον κλάψει; Ποιος θα νοιαστεί;", αναφέρει ένα από εκατοντάδες σχόλια που έχουν αναρτηθεί στο group Ομάδα ΔΙ.ΑΣ..

Πολλοί από τους φίλους των δύο αστυνομικών έχουν αντικαταστήσει τη φωτογραφία τους στο Facebook με μία μαύρη κορδέλα και το μήνυμα "Αντίο, Γιώργο", "Αντίο, Γιάννη".

SHARE:

24Media Network