ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Γιγαντοοθόνη κατέρρευσε στη σκηνή τραυματίζοντας δύο χορευτές στο Χονγκ Κονγκ

Τρόμος σε συναυλία στο Χονγκ Κονγκ: Γιγαντοοθόνη έπεσε πάνω σε χορευτές

Τουλάχιστον δύο χορευτές τραυματίστηκαν όταν γιγαντοοθόνη LED προσγειώθηκε στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας του συγκροτήματος "Mirror" στο Χονγκ Κονγκ. Σοκάρει το βίντεο από τη στιγμή του ατυχήματος.

Αν Αν, το μεγαλύτερο σε ηλικία γιγαντιαίο πάντα στον κόσμο

Αν Αν: Το γηραιότερο γιγαντιαίο πάντα στον κόσμο υποβλήθηκε σε ευθανασία

Σε ευθανασία υποβλήθηκε ο Αν Αν, το μεγαλύτερο σε ηλικία γιγαντιαίο πάντα στον κόσμο που ζούσε υπό συνθήκες ανθρώπινης φροντίδας. Η ανακοίνωση του πάρκου που φιλοξενούνταν.

Γονείς εμβολιάζουν τα παιδιά τους στο Χονγκ Κονγκ

Χονγκ Κονγκ: Αύξηση κρουσμάτων - Γονείς σπεύδουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους

Αύξηση κατά 60 φορές του αριθμού των ημερήσιων κρουσμάτων παρατηρείται στο Χονγκ Κονγκ. Όλο και περισσότερα παιδιά εμβολιάζονται, μετά τον θάνατο από κορονοϊό δύο νηπίων. Την ίδια στιγμή οικιακές βοηθοί εγκαταλείπονται από τους εργοδότες τους, επειδή κόλλησαν Covid-19.

Έκλεισε ο δημοσιογραφικός οργανισμός Stand News

Χονγκ Κονγκ: Έφοδος της αστυνομίας και συλλήψεις στο δημοσιογραφικό οργανισμό Stand News

Έκλεισε ο δημοσιογραφικός οργανισμός Stand News μετά από έφοδο της αστυνομίας και συλλήψεις μελών του προσωπικού. Κατηγορούνται για "στασιαστικές δημοσιεύσεις".

Το γλυπτό "Πυλώνας της Ντροπής"

Πυλώνας της Ντροπής: Οι αρχές του Χονγκ Κονγκ αφαίρεσαν το μνημείο για τη σφαγή στην πλατεία Τιενανμέν

Το γλυπτό "Πυλώνας της Ντροπής" που δημιουργήθηκε στη μνήμη των θυμάτων της σφαγής στην πλατεία Τιενανμέν το 1989 αφαιρέθηκε από το πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ.

Ουρές κόσμου για να αγοράσουν την εφημερίδα Apple Daily μετά τις συλλήψεις στελεχών της

Χονγκ Κονγκ: Ουρές κόσμου για να αγοράσουν την εφημερίδα Apple Daily μετά τις συλλήψεις στελεχών

"Πρέπει να συνεχίσουμε" γράφει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του Χονγκ Κονγκ Apple Daily, μια ημέρα μετά την έφοδο στα γραφεία της, κατά την οποία πέντε στελέχη συνελήφθησαν.

H ακτιβίστρια υπέρ της δημοκρατίας Άγκνες Τσόου

Χονγκ Κονγκ: Αφέθηκε ελεύθερη η ακτιβίστρια υπέρ της δημοκρατίας Άγκνες Τσόου

Η απελευθέρωση της Άγκνες Τσόου συμπίπτει με την επέτειο της διαδήλωσης της 12ης Ιουνίου του 2019 όταν ένα εκατ. άνθρωποι έκαναν πορεία διαμαρτυρόμενοι κατά της πρότασης της κυβέρνησης να επιτραπούν οι εκδόσεις πολιτών στην ηπειρωτική Κίνα.

Πολίτες με μάσκες στο Χονγκ Κονγκ

Εμβόλιο κορονοϊού: "Δύσπιστο" το Χονγκ Κονγκ - Εκατομμύρια δόσεις στα σκουπίδια

Μπορεί το Χονγκ Κονγκ να είναι ένα από τα σπάνια μέρη στον κόσμο που κατάφερε να προμηθευτεί επαρκή αριθμό δόσεων για να εμβολιάσει το σύνολο του πληθυσμού της, ωστόσο η δυσπιστία των κατοίκων έχει ως αποτέλεσμα εκατομμύρια εμβόλια να καταλήξουν στα σκουπίδια.

Υγειονομικό προσωπικό στο Χονγκ Κονγκ

Σκληρό lokcdown στο Χονγκ Κονγκ: Μητέρες αποχωρίζονται τα μωρά τους

Οικογένειες στριμώχονται σε μικρούς χώρους καραντίνας και βρέφη αποχωρίζονται τις μητέρες τους με βάση τους νέους κανονισμούς για την ανάσχεση των κρουσμάτων στο Χονκγ Κονγκ. Πλήθος διαμαρτυριών από τους πολίτες.

Αστυνομία του Χονγκ Κονγκ

Χονγκ Κονγκ: Κατηγορίες σε 47 ανθρώπους, σε μόλις μία ημέρα, βάσει του νόμου για εθνική ασφάλεια

Ο αμφιλεγόμενος νόμος για την εθνική ασφάλεια τιμωρεί την ανατρεπτική και την αποσχιστική δράση. Μέχρι στιγμής 99 άνθρωποι έχουν συλληφθεί ως ύποπτοι για την παραβίασή του.

Κόσμος σε κεντρικό δρόμο του Χονγκ Κονγκ

Χονγκ-Κονγκ: Διαμέρισμα πουλήθηκε σε τιμή-ρεκόρ: 156.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο

Ένα νεόδμητο διαμέρισμα στο Χονγκ Κονγκ πουλήθηκε στην τιμή-ρεκόρ των 156.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει ότι οι μεγιστάνες του Χονγκ Κονγκ, σε αντίθεση με τη γενικότερη κατάσταση, δεν γνωρίζουν κρίση.

Kατά την αιφνίδια εμφάνιση της αστυνομίας, στις γειτονιές του Χονγκ Κονγκ οι κάτοικοι είναι υποχρεωμένοι να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, να υποβληθούν σε τεστ και να μη φύγουν από τα σπίτια τους έως ότου βγουν τα αποτελέσματα.

Το Χονγκ Κονγκ παρουσιάζει στον κόσμο το "αιφνίδιο lockdown"

Το τελευταίο δεκαήμερο η αστυνομία του Χονγκ Κονγκ εμφανίζεται στη γειτονιά που έχει επιλέξει, την αποκλείει, κατεβάζει τους κατοίκους στο δρόμο και τους υποχρεώνει να υποβληθούν σε τεστ Covid-19. Τι άλλο περιλαμβάνει το 'αφινίδιο lockdown'.

Ροζ κινέζικο δελφίνι στο Χονγκ Κονγκ, 15 Σεπτεμβρίου 2000. Το Χονγκ Κονγκ είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στον κόσμο για να δει κανείς αυτό το είδος δελφινιού.

Χονγκ Κονγκ: Σπάνια ροζ δελφίνια επιστρέφουν χάρη στην παύση κυκλοφορίας

Σπάνια ροζ δελφίνια επιστρέφουν στο Χονγκ Κονγκ, αφότου σταματά η κυκλοφορία των φέρι λόγω κορονοϊού, δίνοντας στους επιστήμονες μια ευκαιρία να τα παρακολουθήσουν από κοντά.

Κεντρικός δρόμος στο Χονγκ Κονγκ

Κορονοϊός στο Χονγκ Κονγκ: Ανοίγουν μπαρ, πισίνες και θεματικά πάρκα

Χαλαρώνει τους περιορισμούς για τον κορονοϊό το Χονγκ Κονγκ. Ανοίγουν μπαρ, πισίνες και θεματικά πάρκα. Η απαγόρευση συγκεντρώσεων άνω των τεσσάρων παραμένει σε ισχύ, όπως και η απαγόρευση της χρήσης των δημόσιων παραλιών.

Σύλληψη του Τζίμι Λάι - Μεγιστάνα των ΜΜΕ στο Χονγκ Κονγκ

Ανησυχία για τη σύλληψη του Τζίμι Λάι - Οι αντιδράσεις ΗΠΑ και Βρετανίας

Βρετανία και ΗΠΑ εκφράζουν "βαθιά ανησυχία" για τη σύλληψη του μεγιστάνα των ΜΜΕ Τζίμι Λάι. "Ο νόμος για την εθνική ασφάλεια χρησιμοποιείται για να φιμώσει τη φωνή της αντιπολίτευσης".