news 24/7

ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Λουξεμβούργο: Ενημέρωση των Ευρωπαίων ομολόγων από Χρυσοχοΐδη για το μεταναστευτικό

Στο Συμβούλιο Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ συμμετείχε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδη. Κατά τη διάρκεια του γεύματος έγινε εκτενής συζήτηση για το μεταναστευτικό, κατά την οποία ο Υπουργός είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για την έξαρση του προβλήματος λόγω της κατακόρυφης αύξησης των ροών από την Τουρκία.

Από αριστερά ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της ΕΕ Δημήτρης Αβραμόπουλος

Χρυσοχοΐδης: Χρειάζεται αλληλεγγύη και αναλογική κατανομή των προσφυγικών βαρών

Κοινή συνέντευξη τύπου για το μεταναστευτικό παραχώρησαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Γερμανός Υπουργός Εσωτερικών Horst Seerhofer και ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο υπουργός Εσωτερικών Γερμανίας, Χορστ Ζεεχόφερ

Σε Αθήνα και Άγκυρα ο Ζεεχόφερ για το προσφυγικό

Ο υπουργός Εσωτερικών Γερμανίας, Χορστ Ζεεχόφερ, θα μεταβεί σε Άγκυρα και Αθήνα. «Οι εξελίξεις γύρω από την μετανάστευση στο Αιγαίο αξίζουν την μέγιστη προσοχή μας. Το λαμβάνω σοβαρά υπ' όψιν και ενεργώ νωρίς. Δεν πρέπει να επαναληφθεί το 2015», ανέφερε.

Παρουσία Χρυσοχοΐδη και Στυλιανίδη η παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στο rescEU

Παρουσία Χρυσοχοΐδη και Στυλιανίδη η παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής στο rescEU

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων ήταν παρόντες στην παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής για το rescue, στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας

Φωτογραφία αρχείου

Χρυσοχοΐδης στο Συνέδριο της UEFA: "Οι Κυριακές πρέπει να γίνουν Τετάρτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο"

Τους στόχους της Πολιτείας για τα θέματα ασφαλείας στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, εξέφρασε μέσω της ομιλίας του στο 18ο Συνέδριο της UEFA, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Συνάντηση Χρυσοχοΐδη με τον Συντονιστή Αντιτρομοκρατικής Δράσης της Ε.Ε.

Συνάντηση Χρυσοχοΐδη με τον Συντονιστή Αντιτρομοκρατικής Δράσης της Ε.Ε.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρουσίασε στον κ. de Kerchove τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί για την πρόληψη της ριζοσπαστικοποίησης και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου

Χρυσοχοΐδης στη ΔΕΘ

Χρυσοχοΐδης στη ΔΕΘ: "Θα καταπολεμήσουμε το έγκλημα μέχρι το τέλος"

Τα Πληροφοριακά Κέντρα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης εγκαινίασε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης-Στις ομιλίες του έδωσε ιδιαίτερα βάση στους στόχους και τον σχεδιασμό των δύο Σωμάτων Ασφαλείας

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Χρυσοχοΐδης: Επτά συλλήψεις υπόπτων τζιχαντιστών σε τρία χρόνια στην Ελλάδα

"Οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση για τυχόν εντοπισμό ύποπτων εξτρεμιστικών δραστηριοτήτων, αναλύουν και αξιολογούν οποιαδήποτε πληροφορία περιέλθει σε γνώση του σχετική με τη δράση εξτρεμιστών-ισλαμιστών", αναφέρει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Συνάντηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με τον Συνήγορο του Πολίτη Ανδρέα Ποττάκη

Χρυσοχοΐδης: Η αστυνομία για να είναι αποτελεσματική πρέπει να λάμπει χωρίς λεκέδες

Τα συμπεράσματα των εκθέσεών του Συνηγόρου του Πολίτη για την Αστυνομία και το έτος 2018, παρουσίασε σήμερα ο Συνήγορος του Πολίτη Ανδρέας Ποττάκης σε συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης

Ραγκούσης κατά Χρυσοχοΐδη για τις δηλώσεις του στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΠΥ

Μέσω Twitter ο Γιάννης Ραγκούσης σχολίασε τις εγκωμιαστικές δηλώσεις Χρυσοχοΐδη για τους πυροσβέστες."Ευτυχώς από πάνω τους δεν πέρασε η «πύρινη λαίλαπα» των κομματικών διώξεων, όπως κάνατε με την ΕΛ.ΑΣ" έγραψε.

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Μ. Χρυσοχοΐδης: "Καθήκον μας η προστασία και η ασφάλεια του πολίτη"

Σε έκτακτη Συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε ευχαριστίες και συγχαρητήρια στα στελέχη της Πυροσβεστικής, της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και όλων των φορέων και υπηρεσιών που εργάστηκαν σκληρά το δύσκολο αυτό τριήμερο.

Ο υπουργός προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης

"Μπόνους" η πρόσληψη 250 φρουρών για εξωτερική φύλαξη των φυλακών

Εγκρίθηκε από τον πρωθυπουργό το σχετικό αίτημα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Έως το τέλος του χρόνου θα προσληφθούν 1500 ειδικοί φρουροί. Στις φυλακές Δομοκού, εκτός απροόπτου, οι φυλακές Τύπου Γ΄, ενώ στο στόχαστρο τίθενται τα κινητά τηλέφωνα, είδος εν αφθονία εντός των σωφρονιστικών καταστημάτων.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΛΑΣ: Εντατικοποίηση των μέτρων στο κέντρο της Αθήνας κατά της εγκληματικότητας

Ο κ. Χρυσοχοΐδης μαζί με την ηγεσία της Αστυνομίας, δέχτηκε το μεσημέρι στο γραφείο του το προεδρείο του ΕΣΑ και συζήτησαν εκτενώς τα θέματα ασφαλείας και αστυνόμευσης των δημόσιων χώρων της Αθήνας.

Συνέντευξη Τύπου Μιχάλη Χρυσοχοϊδη

Χρυσοχοΐδης: Παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός

Σε επιφυλακή κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα παραμείνει ο κρατικός μηχανισμός σύμφωνα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη που παραχώρησε συνέντευξη Τύπου από το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι.

Φωτό αρχείου: Το Μέγαρο Μαξίμου

Συνεδριάζει αύριο το ΚΥΣΕΑ για τη νέα ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ

Η ημερήσια διάταξη προβλέπει ενημέρωση από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, επιλογή ηγεσίας Ελληνικής Αστυνομίας και ενημέρωση αναφορικά με τη σύσταση θέσης Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας του Πρωθυπουργού.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Το μεταναστευτικό στο τραπέζι του Μαξίμου - Σύσκεψη τη Δευτέρα

Με τη συμμετοχή του Ευρωπαίου Επίτροπου Μετανάστευσης Δημήτρη Αβραμόπουλου, του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του αναπληρωτή υπουργού, αρμόδιου για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργου Κουμουτσάκου.

Την παραίτησή του υπέβαλε και ο Ταφύλλης από την Πολιτική Προστασία

Την παραίτησή του υπέβαλε και ο Ταφύλλης από την Πολιτική Προστασία

Με επιστολή του ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας υπέβαλε την παραίτησή του στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προς διευκόλυνση όπως αναφέρει της όλης διαδικασίας-Παραμένει μέχρι την αντικατάστασή του στην διάθεση του Υπουργού-Ο πρώην Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς φέρεται να είναι εκείνος που θα λάβει του χρίσμα του νέου Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας

Νάντια Γιαννακοπούλου

Γιαννακοπούλου: Δεν θα συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ μίλησε στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 για τη μετεκλογική πορεία του κόμματος, ενώ έστρεψε τα βέλη της στον Αλέξη Τσίπρα. Η τοποθέτησή της για ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη σημερινή συνέντευξη Κρεμαστινού στον σταθμό μας.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Χρυσοχοΐδης: Ζήτησα και έλαβα την παραίτηση της ηγεσίας της ΕΛΑΣ - Θα γίνουν αξιοκρατικές κρίσεις

Μέσω δήλωσής του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης επιβεβαίωσε την παραίτηση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. και ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει στην αλλαγή της ηγεσίας μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας

Φωτογραφία αρχείου

Άρχισαν τα "όργανα" στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη - "Πόρτα" στην φυσική ηγεσία

Ξεκάθαρα μηνύματα απεστάλησαν σήμερα κατά την διάρκεια της ευρείας πρώτης σύσκεψης παρουσία της πολιτικής ηγεσίας με την συμμετοχή όλων των υψηλόβαθμων αξιωματικών - Εξαιρέθηκαν από την σύσκεψη ο Αρχηγός, ο Υπαρχηγός και οι Επιθεωρητές με ό,τι αυτό συνεπάγεται και προμηνύει.

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου

ΣΥΡΙΖΑ: Κομματικά λάφυρα η δημόσια ενημέρωση και η εθνική ασφάλεια για τον κ. Μητσοτάκη

Σκληρή επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για "ανευθυνότητα Μητσοτάκη", ενώ τον κατηγορεί ότι από την πρώτη μέρα της κυβέρνησής του "αθετεί μια -μια τις προεκλογικές του δεσμεύσεις".

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Το υπερ-υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οι τρεις πόλοι της νέας ηγεσίας και οι "καυτές πατάτες"

Σε υπερ-υπουργείο μετασχηματίζεται πλέον το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η φυσική ηγεσία αποτελείται από δύο παλιούς γνώριμους και συνεργάτες στο συγκεκριμένο υπουργείο, τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Λευτέρη Οικονόμου. Μαζί τους ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Υπουργός ΠΡΟΠΟ με "παράσημο" τη σύλληψη της 17Ν

Ποιος είναι ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη με τη μακρά θητεία στο ΠΑΣΟΚ με συμμετοχή σε κυβερνήσεις από τις αρχές του 1990 και μετά. Το φλερτ με τη ΝΔ, οι τρομοκρατικές οργανώσεις και η απόπειρα δολοφονίας εναντίον του