news 24/7

ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ

Νομοσχέδιο διαδηλώσεων: Υπό αμφισβήτηση αν θα εφαρμοστεί, πριν ακόμη ψηφιστεί

Νομοσχέδιο διαδηλώσεων: Υπό αμφισβήτηση αν θα εφαρμοστεί, πριν ακόμη ψηφιστεί

Σήμερα η ονομαστική ψηφοφορία για την έγκρισή του από την Ολομέλεια της Βουλής. Σε κλίμα πόλωσης η συζήτηση.Υπέρ Νέα Δημοκρατία, ΚΙΝ.ΑΛ και πιθανόν Ελληνική Λύση. Κατά ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Μέρα 25

Πορεία διαμαρτυρίας κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις

Χρυσοχοΐδης: "Ο νόμος για τις συναθροίσεις θα εφαρμοστεί επειδή υπακούει στην κοινή λογική"

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε "χωρίς διάθεση σύγκρουσης ή πρόθεση επίδειξης δύναμης" πως "ο νόμος για τις συναθροίσεις θα εφαρμοστεί επειδή υπακούει στην κοινή λογική".

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχ. Χρυσοχοΐδης

Νομοσχέδιο για συναθροίσεις: Νομοτεχνικές βελτιώσεις Χρυσοχοΐδη

Σε αλλαγές προχώρησε ο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά τις αντιδράσεις αλλά και τη γνωμάτευση της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής για το επίμαχο νομοσχέδιο.

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Αλλαγές στο νομοσχέδιο για τις δημόσιες συναθροίσεις- Την Τετάρτη στην ολομέλεια

Το νομοσχέδιο για τις "Δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις", το οποίο ψηφίστηκε στο σύνολό του, "κατά πλειοψηφία", από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, εισάγεται για συζήτηση την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Χρυσοχοΐδης για Μυλοπόταμο: "Κανείς υπεράνω του νόμου - Η βεντέτα δεν είναι λεβεντιά"

Σύσκεψη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του αρχηγού της ΕΛΑΣ με τους διοικητές της αστυνομίας στο Ηράκλειο. Όσα είπε ο Υπουργός για το νέο περιστατικό στον Μυλοπόταμο.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Χρυσοχοΐδης από Έβρο: Χρειάζεται διαρκής επαγρύπνηση, κανένας εφησυχασμός και καμία ολιγωρία

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε στην Αλεξανδρούπολη με υπεύθυνους της Περιφέρειας ώστε να δοθούν τεχνικές λύσεις σε ζητήματα που αφορούν στην κατασκευή του φράκτη

Στιγμιότυπο από την πυροσβεστική

Παραδόθηκαν 35 νέα οχήματα στην Πυροσβεστική

Η προμήθεια των νέων πυροσβεστικών οχημάτων αφορά σε 21 υδροφόρα μισού τόνου, 12 υδροφόρα 4 τόνων και 2 ειδικά βραχιονοφόρα με χρηματοδότηση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014 – 2020»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Χρυσοχοΐδης για Marfin: Ο Τσίπρας επιστράτευσε ψέματα και αντιδικία

«Η σημερινή ημέρα, όπου η Πολιτεία τίμησε τα θύματα της Μαρφίν, δεν προσφέρεται για αντιδικίες. Ούτε όμως για ψέματα-Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιστράτευσε και τα δύο» απάντησε ο Μ. Χρυσοχοΐδης

O Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Χρυσοχοΐδης για κορονοϊό και Έβρο: Είμαστε κοντά με τους πολίτες - Αποτρέψαμε την εισβολή του Ερντογάν

«Οι Έλληνες είναι αξιοθαύμαστοι. Επέδειξαν απόλυτη υπακοή και σεβασμό στις επιταγές των ειδικών»-«Αποτρέψαμε την εισβολή που επιθυμούσε ο Ερντογάν» ανέφερε από την Θεσσαλονίκη ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στον Έβρο

Στον Έβρο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για την πορεία των εργασιών τοποθέτησης εμποδίων

Μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφτηκε την παρέβρια περιοχή των Φερών, όπου ενημερώθηκε αναλυτικά για τις προκαταρκτικές εργασίες κατασκευής των νέων τεχνητών αποτρεπτικών εμποδίων

Την Δυτική Μακεδονία επισκέφτηκε σήμερα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για τα μέτρα λόγω κορονοϊού

Την Δυτική Μακεδονία επισκέφτηκε σήμερα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για τα μέτρα λόγω κορονοϊού

Ο Υπουργός έδωσε εντολές για αυστηρή υλοποίηση των αποφάσεων της κυβέρνησης, καθώς και για ενίσχυση του αστυνομικού έργου για την προστασία της περιουσίας των πολιτών

Ορκίστηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς στο Προεδρικό Μέγαρο

Ορκίστηκε ο Χαρδαλιάς υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων

Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ορκίστηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς ως υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Δηλώσεις του Υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ., Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Χρυσοχοΐδης: "Θα αντέξουμε την απόπειρα εκβιασμού και εισβολής"

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Real News" τόνισε πως κατάσταση στον Έβρο δεν έχει πολεμικά χαρακτηριστικά, αλλά χαρακτηριστικά συνοριακής αστυνομικής αντιπαράθεσης.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στον Έβρο

Στον Έβρο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Λίγο πριν από τις 10 το πρωί στις Καστανιές Έβρου έφτασαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Frontex Φαμπρίς Λεζερί.

Χρυσοχοΐδης προς Τουρκία: Δεν μπορούμε να δεχτούμε να χρησιμοποιούν ανθρώπους σαν σφαίρες

Χρυσοχοΐδης προς Τουρκία: Δεν μπορούμε να δεχτούμε να χρησιμοποιούν ανθρώπους σαν σφαίρες

Τα «βέλη» του προς την Τουρκία έστρεψε σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατά την διάρκεια εκδήλωσης για την ανθρωπιστική βοήθεια που έστειλαν ευρωπαϊκές χώρες για το μεταναστευτικό

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στον Έβρο

Χρυσοχοΐδης: "Δεν πρόκειται να περάσει κανείς χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, η Ελλάδα έχει σύνορα"

Με δήλωσή του από τον Έβρο όπου βρίσκεται ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ξεκαθάρισε πως η χώρα μας θα προστατεύσει τα σύνορα και κατηγόρησε την Τουρκία ότι χρησιμοποιεί τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

ΜΑΤ στη Λέσβο

Ποιοι μπαχαλάκηδες; Σαν τα ΜΑΤ δεν υπάρχουν!

Δεν χρειάζεται καμία ΕΔΕ για την ανάληψη ή –σε διαφορετική περίπτωση- την απόδοση πολιτικών ευθυνών. Είναι δυνατόν να δέρνουν κάτοικοι τα ΜΑΤ και να μην αναλαμβάνει κανείς την ευθύνη;

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει Μητσοτάκη, ζητά για πρώτη φορά παραίτηση Χρυσοχοΐδη

Την τακτική του …Μάο ("από την περιφέρεια κυκλώνουμε το κέντρο") επιλέγει η Κουμουνδούρου, εκμεταλλευόμενη τα κρούσματα αστυνομικής υπερβολής. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πάντως, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Ο Αλέξης Χαρίτσης

Χαρίτσης: Ο κ. Χρυσοχοΐδης να παραδεχτεί την αποτυχία του και να παραιτηθεί

"Αντί για ασφάλεια, ο κ. Χρυσοχοΐδης φέρνει γενικευμένη ανασφάλεια και χάος" αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τα περιστατικά στην ΑΣΟΕΕ, τη Χίο και τη Λέσβο.

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

ΣΥΡΙΖΑ κατά Χρυσοχοΐδη: "Ρατσιστική η απόφαση για το Ευρωπαϊκό Συνέδριο LGBT αστυνομικών"

Το τμήμα ΛΟΑΤΚΙ+ του ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του καταγγέλλει την απόρριψη του αιτήματος της "Δράσης Αστυνομικών για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου" να θέσει υπό την αιγίδα του το Ευρωπαϊκό Συνέδριο LGBT αστυνομικών, από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Γιάννης Ραγκούσης

Έντονη αντιπαράθεση Χρυσοχοΐδη - Ραγκούση για Κουκάκι: "Νομίζετε ότι τρώμε κουτόχορτο"

Ο κ. Ραγκούσης επέμεινε ότι καθυστερεί να σταλεί η υπόθεση στο Συνήγορο του Πολίτη. Ταυτόχρονα κατηγόρησε τον κ. Χρυσοχοΐδη ότι ενώ δεν δίνει εξηγήσεις, έσπευσε να βγάλει ο ίδιος αθωωτικό πόρισμα για την Αστυνομία.

Το κτίριο της Συνομοσπονδίας

Το Συνέδριο της ΓΣΕΕ, η παρουσία Μητσοτάκη και η υπόσχεση Χρυσοχοΐδη

Ο πρόεδρος θα παραμείνει στη θέση του και μετά το Συνέδριο και όταν σταθεροποιηθεί η κατάσταση, η ΠΑΣΚΕ θα επιλέξει τον διάδοχό του. Για τα τέλη Φεβρουαρίου ή τις αρχές Απριλίου προγραμματίζεται η διεξαγωγή του.

Υπουργικό συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου, Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Αύξηση αρμοδιοτήτων για Τοπική Αυτοδιοίκηση και Συνήγορο του Πολίτη

Με το νέο του νομοσχέδιο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, προωθεί την αναβάθμιση του συστήματος πολιτικής προστασίας, ενώ προχωρά και με την αναδιάρθρωση του Συνηγόρου του Πολίτη.

Ο υπουργός προστασίας του πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Χρυσοχοΐδη: Το δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια είναι ιερό

"Το 2020 θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί για μία κοινωνία απαλλαγμένη από το φόβο, το σκοτάδι και την απειλή" σημειώνει στο μήνυμα του για το νέο έτος ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής για τη διερεύνηση αστυνομικής βίας, Νίκος Αλιβιζάτος

Ο Αλιβιζάτος απειλεί με παραίτηση: Δεν θα λειτουργήσω ως άλλοθι της βίας

Ο Πρόεδρος της αρμόδιας Επιτροπής για τη διερεύνηση αστυνομικής βίας, σε επιστολή του προς τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη ζητά να σταματήσουν οι “απαράδεκτες συμπεριφορές” και τον καλεί να διατάξει ΕΔΕ για το Κουκάκι.

Επιχείρηση της αστυνομίας σε υπό κατάληψη κτήρια, στο Κουκάκι

ΣΥΡΙΖΑ για Κουκάκι: Ολισθηρός κατήφορος της κυβέρνησης

"Μετά τις καταγγελίες για ξεγύμνωμα 20χρονης φοιτήτριας στη μέση της Πατησίων από άνδρες των ΜΑΤ, ο κ. Χρυσοχοΐδης σήμερα απολαμβάνει ακόμα μία επιτυχία του" αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις καταγγελίες για αστυνομική βία στο Κουκάκι.