Χτύπησε εφοριακό και προσπάθησε να αυτοκτονήσει...

Χτύπησε εφοριακό και προσπάθησε να αυτοκτονήσει...

Άνδρας σε έξαλλη κατάσταση έκανε άνω κάτω ΔΟΥ του Ηρακλείου. Δεν του έδιναν μια βεβαίωση που απαιτούσε, χτύπησε εφοριακό και μετά απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει

Αναταραχή προκλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (14/11) σε ΔΟΥ του Ηρακλείου, όταν ένας άνδρας απαίτησε να του δοθεί μια βεβαίωση και αφού του αρνήθηκαν, χτύπησε εφοριακό και στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πιο αναλυτικά, ο άνδρας, ο οποίος πληροφορίες τον θέλουν να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, πήγε στη ΔΟΥ με...άγριες διαθέσεις και απαιτούσε από τους υπαλλήλους να του δώσουν μια βεβαίωση που να αναφέρει ότι δεν υποχρεούται να υποβάλλει φορολογική δήλωση. Οι εφοριακοί αρνήθηκαν να του τη δώσουν, εξηγώντας του ότι από τη στιγμή που εμφανίζεται ως συνιδιοκτήτης επιχείρησης και έχει στο όνομα του ένα αυτοκίνητο, είναι υποχρεωμένος να κάνει δήλωση.

Τότε εμφανίστηκε ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας, στον οποίο επιτέθηκε ο άνδρας και τον γρονθοκόπησε. Στη συνέχεια πήγε στην ταράτσα του κτιρίου και απειλούσε να πέσει στο κενό, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν και να τον ηρεμούν, πριν καταλήξει στα χέρια της αστυνομίας.

Πηγή: cretalive.gr

SHARE:

24Media Network