Δραγασάκης: Ο Βαρουφάκης συνεχίζει τις μυθοπλασίες

Δραγασάκης: Ο Βαρουφάκης συνεχίζει τις μυθοπλασίες
Phasma

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει στην κυβέρνηση οι νέες δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη μετά την πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε

«Ο Γιάννης Βαρουφάκης συνεχίζει τις μυθοπλασίες, επιχειρώντας να ξαναγράψει την ιστορία (του)» αναφέρει, με ανάρτησή του στο twitter, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Ο κ. Δραγασάκης δηλώνει, επίσης, ότι «η συνάντηση με Ντράγκι στην οποία αναφέρεται, δεν υπήρξε ποτέ» και ότι οι μόνες συναντήσεις με τον επικεφαλής της ΕΚΤ Μ. Ντράγκι έγιναν στις 5/5 και στις 27/6, με τη συμμετοχή του Ευκλείδη Τσακαλώτου. Αναλυτικά, οι διαδοχικές αναρτήσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης έχουν ως εξής:

«Ο Γιάννης Βαρουφάκης συνεχίζει τις μυθοπλασίες, επιχειρώντας να ξαναγράψει την ιστορία (του). Η συνάντηση με Ντράγκι στην οποία αναφέρεται, δεν υπήρξε ποτέ. Μόνες συναντήσεις με Ντράγκι στις 5/5 (Φρανκφούρτη) & 27/6 (Βρυξέλλες). Και οι 2 έγιναν με τη συμμετοχή του Ευκλείδη Τσακαλώτου».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην ΥΠΟΙΚ υποστήριξε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Athens Live ότι ο κ. Δραγασάκης τον Μάρτιο του 2015 είχε ραντεβού με τον Μάριο Ντράγκι, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στο οποίο «ψαλίδισε» την απειλή για κούρεμα των ομολόγων την οποία ο ίδιος ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε αποκαλύψει στον πρόεδρο της ΕΚΤ σε συνάντηση που είχαν στις 4 Φεβρουαρίου 2015.

«Μην ακούς τον Βαρουφάκη, θα του προβάλω εγώ βέτο…», υποστήριξε πως είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης στον επικεφαλής της ΕΚΤ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα