Κερδίστε μία υποτροφία στα εκπαιδευτικά προγράμματα της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πολιτιστικού Πάρκου Λυκαβηττού

Κερδίστε μία υποτροφία στα εκπαιδευτικά προγράμματα της Ακαδημίας Ρομποτικής του Πολιτιστικού Πάρκου Λυκαβηττού

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό και διεκδίκησε μια υποτροφία για το παιδί σου.

Το News 24/7 σε συνεργασία με την Ακαδημία Ρομποτικής του Πολιτιστικού Πάρκου Λυκαβηττού σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίστε 1 υποτροφία στα εκπαιδευτικά προγράμματά της http://akadimiarobotikis.com/ 

Η υποτροφία για τα προγράμματα Ρομποτικής με προσέγγιση STEM (Science Technology Engineering Mathematics) είναι:

-1 υποτροφία στο πρόγραμμα “Νεαροί Μηχανικοί” για παιδιά α’-γ’ Δημοτικού.

Συχνότητα: 1 φορά την εβδομάδα, για 2 ώρες – Δευτέρα και Σάββατο

Διάρκεια: 10 μαθήματα

Κόστος: δωρεάν, αξίας 175 ευρώ

Όλα τα μαθήματα γίνονται σε ολιγομελή τμήματα έως 12 ατόμων, ενώ για τις δραστηριότητες χωρίζονται σε ομάδες των 3 και πραγματοποιούνται στο χώρο του Πολιτιστικού Πάρκου Λυκαβηττού, Αγ. Ισιδώρου 35 & Σαρανταπήχου 5, Λυκαβηττός (είσοδος από Αγ. Ισιδώρου). Τα μαθήματα συντονίζουν ειδικευμένοι εκπαιδευτές, ακολουθώντας τις μεθόδους της βιωματικής εκπαιδευτικής διαδικασίας STEM, χρησιμοποιώντας ως βάση εκπαιδευτικά πακέτα της LEGO.

Η Ακαδημία Ρομποτικής είναι μια πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Πάρκου Λυκαβηττού. Ως στόχο έχει διάδοση της Ρομποτικής, της Τεχνολογίας και των Επιστημών στις νεαρές ηλικίες αλλά και σε περιπτώσεις που η επίσημη εκπαίδευση περιθωριοποιεί, όπως δυσλεξία, έλλειψη συγκέντρωσης, υπέρ-κινητικότητα. Η προσέγγιση στην εκπαιδευτική διαδικασία είναι αμιγώς βιωματική, ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην έκφραση, την συνεργασία και την επιχειρησιακή σκέψη.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό:


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα