Διαγωνισμός News 247

Διαγωνισμός News 247

Στείλτε e-mail στο [email protected] με το όνομά σας και την ένδειξη "Οθέλλος" και κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την ομώνυμη παράσταση την Τετάρτη 22/6 στις 21.30 στο θέατρο Badminton

Ο  Γιώργος Κιμούλης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Culture Factory, θα παρουσιάσουν φέτος το καλοκαίρι το έργο του Σαίξπηρ «Οθέλλος».

Πρόκειται για μια μεγάλη παραγωγή με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Κιμούλη (Οθέλλος), τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη (Ιάγος), την Σμαράγδα Καρύδη (Δυσδαιμόνα), την Γωγώ Μπρέμπου (Αιμιλία), και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη (Κάσσιος), και ενώ θα πλαισιώνονται από ένα θίασο 10  ακόμη καταξιωμένων ηθοποιών.

Στείλτε e-mail στο [email protected] με το όνομά σας και την ένδειξη "Οθέλλος" και κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την ομώνυμη παράσταση την Τετάρτη 22/6 στις 21.30 στο θέατρο Badminton.

Διαβάστε εδώ τους όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό.

Η μετάφραση και η σκηνοθεσία είναι των Γιώργου Κιμούλη - Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη τα σκηνικά της Αθανασίας Σμαραγδή, τα κοστούμια της Μαρίας Καραπούλιου και οι φωτισμοί της Ελίζας Αλεξανδροπούλου.

Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στην Αθήνα στο Θέατρο Badminton στις 22 Ιουνίου 2011 και ακολουθεί περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Η τραγωδία της ζήλειας, της προδομένης εμπιστοσύνης και της εκδίκησης που γεννά ο φόβος του διαφορετικού.

 Η ιστορία του Μαυριτανού Οθέλλου, υψηλόβαθμου στρατιωτικού, ο οποίος έχοντας πέσει θύμα της  παγίδας του φιλόδοξου υπασπιστή του Ιάγου, σκοτώνει, τυφλωμένος απ’ τη ζήλεια, τη γυναίκα του Δυσδαιμόνα.

Ο Οθέλλος γράφτηκε περίπου το 1603,την ίδια εποχή με τα άλλα έργα του Σαίξπηρ Άμλετ, Μάκβεθ και Βασιλιάς Ληρ και δημοσιεύτηκε το 1622.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Μετάφραση-Διασκευή: Γιώργος Κιμούλης – Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κιμούλης – Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή

Κοστούμια: Μαρία Καραπούλιου

Μουσική: Δημήτρης Μαραμής

Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης

Κινησιολογική επιμέλεια: Έλενα Γεροδήμου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Δώρα Στυλιανέση

Οργάνωση Παράστασης: Βαρβάρα Μερτύρη

Στην παράσταση επίσης συμμετέχουν:  Πετροπουλέας Ηλίας, Ψυχογιός Γιώργος, Κοτσαρίνης Γιάννης, Παναγιωτίδης Στάθης, Σάκκουλης Μιχάλης, Μιχάκος Νίκος, Μητροπούλου Δομνίκη, Παπαδοπούλου Μαρία,  Μυλωνάς Γιάννης, Ανανία Τραϊάνα.

 

ΘΕΑΤΡΟ BADMINTON

22, 23, 24 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ: 21.30

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 23 ΕΥΡΩ

ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 17 ΕΥΡΩ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 210-8840600, WWW.TICKETNET.GR, στα ταμεία του θεάτρου Badminton και σε όλα τα PUBLIC και τα METROPOLIS.

SHARE:

24Media Network