Παίξε και κέρδισε μια δωροκάρτα 200€ από την ΙΚΕΑ!

Παίξε και κέρδισε μια δωροκάρτα 200€ από την ΙΚΕΑ!

Το News247 σε συνεργασία με την ΙΚΕΑ σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε μια δωροκάρτα 200€! Δες το VIDEO, απάντησε σωστά στην ερώτηση και γίνε ο μεγάλος τυχερός!

Το καλοκαίρι του 2014 ανήκει πλέον στο παρελθόν και ήδη έχουμε ξεκινήσει σκέψεις για το επόμενο, όσο μακρινό κι αν φαντάζει. Η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι πάντοτε δύσκολη, όμως σε κάποιους έμεινε αξέχαστη, το φετινό καλοκαίρι.

Πρόκειται για 550 τυχερούς που κατά την επιστροφή τους κέρδισαν δώρα από τον καινούργιο κατάλογο της ΙΚΕΑ, στο πλαίσιο της καμπάνιας “Καλώς ήρθατε σπίτι”. Μπήκαν απλά σ’ ένα τυχερό ταξί και έφυγαν με σακούλες από την ΙΚΕΑ.

Οι τυχεροί ήταν από 5 πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λάρισα), ενώ υπήρξε και μια υπερτυχερή από την Θεσσαλονίκη, που κέρδισε προϊόντα αξίας 5000€! Συγκεκριμένα, κατά την επιστροφή της από τις διακοπές, η μεγάλη νικήτρια μπήκε σ’ ένα τυχερό ταξί, όπου με έκπληξη ενημερώθηκε για το μεγάλο δώρο! Αμέσως πήγε στο κατάστημα της ΙΚΕΑ, όπου την περίμεναν οι άνθρωποι του καταστήματος για να εξυπηρετήσουν αποκλειστικά την ίδια.

Αν θες κι εσύ να κερδίσεις μια δωροκάρτα 200€ από την ΙΚΕΑ, δες το παρακάτω video απάντησε στην ερώτηση “Ποια είναι η τιμή της “Κατσαρόλα με καπάκι ΙΚΕΑ 365+” στην παρακάτω φόρμα, συμπλήρωσε επίσης τα στοιχεία σου και ίσως είσαι ένας-μια από τους τυχερούς! Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Τρίτη στις 18 Νοέμβρη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα