Διαψεύδει ξυλοδαρμό ο Κατσιφάρας

ΒΟΥΛΗ-συζήτησης επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης-πόθεν έσχες των βουλευτών// Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΑΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ),
ΒΟΥΛΗ-συζήτησης επί του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης-πόθεν έσχες των βουλευτών// Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΑΡΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ.(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ), EUROKINISSI

Ως κατασκευασμένη χαρακτηρίζει την είδηση περί επίθεσης σε βάρος του ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας

Με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει την "είδηση" που τον παρουσιάζει θύμα ξυλοδαρμού από αγανακτισμένους Πατρινούς, δείχνοντας μάλιστα και φωτογραφία του όπου περπατά αιμόφυρτος, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας.

Η "είδηση" είχε αναρτηθεί πριν από λίγες μέρες στο indymedia μαζί με τη φωτογραφία και γινόταν λόγος για επίθεση πλήθους εναντίον του σε καφετέρια της Αγίου Νικολάου και γιουχαρίσματα "κυρίως από ηλικιωμένους".

Η ανάρτηση του indymedia αναφέρει ότι κάποιος πέταξε ένα γιαούρτι στον πρώην υφυπουργό Δικαιοσύνης, ενώ παρά τις προσπάθειες των ανδρών της προσωπικής του ασφάλειας ένα μέρος του συγκεντρωμένου πλήθους τον περικύκλωσε και τον χτύπησε, με τον ίδιο να αποχωρεί κακήν κακώς.

Σε σημερινή του δήλωση, ο Απόστολος  Κατσιφάρας μίλησε για ανύπαρκτα περιστατικά και έθεσε ζήτημα αξιοπιστίας των ειδήσεων από ιστολόγια υπενθυμίζοντας τον πρόσφατο "διαδικτυακό θάνατο" του Χρήστου Χωμενίδη.

Η δήλωση του περιφερειάρχη:

"Σε σχέση με αναρτήσεις κάποιων ιστολογίων περί δήθεν επίθεσης σε βάρος μου έχω να δηλώσω ότι με λυπεί πραγματικά ο τρόπος που ορισμένοι, κόντρα σε κάθε δεοντολογία, επιλέγουν την κατασκευή "ειδήσεων" και φημών, με αποκλειστικό σκοπό να πλήξουν την αξιοπρέπεια συνανθρώπων τους. Ποτέ και πουθενά δεν συνέβη τέτοιο "επεισόδιο".

Δυστυχώς, τούτο δεν αφορά μόνο εμένα, αφού πριν λίγες μέρες ζήσαμε όλοι τον ιντερνετικό θάνατο γνωστού Έλληνα συγγραφέα ο οποίος βεβαίως, και ευτυχώς, συνεχίζει να δει και να εργάζεται ανάμεσα μας.

Η διατήρηση ιστολογίων απαιτεί κατά την γνώμη μου υπευθυνότητα, διασταύρωση των ειδήσεων και φυσικά δημοσιογραφική ή έστω απλή κοινωνική δεοντολογία. Ελπίζω στο μέλλον να γίνουμε κατά τι καλύτεροι σ´ αυτό. Και αυτό, βέβαια, κανένας νόμος δεν μπορεί να το επιβάλλει παρά μόνο η συνείδηση του καθενός μας".

SHARE:

24Media Network