Διεθνής διαγωνισμός για την καθαριότητα στον δήμο Χανίων

ΧΑΝΙΑ--ΑΝΕΛΠΙΣΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΙΟ(ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)
ΧΑΝΙΑ--ΑΝΕΛΠΙΣΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΙΟ(ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με διεθνή διαγωνισμό θα επιλεγεί ο ανάδοχος του έργου για την καθαριότητα κοινόχρηστων χώρων και δημοτικών υπηρεσιών στον δήμο Χανίων

Μέσω διεθνούς μειοδοτικού διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου θα επιλεγεί από τον δήμο Χανίων ο ανάδοχος του έργου για την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων και των δημοτικών υπηρεσιών.

Όπως ανακοινώθηκε, ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1.734.475,83 ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ, ενώ η σύμβαση που θα υπογραφεί θα είναι διάρκειας ενός έτους.

Η καθαριότητα αφορά όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Χανίων, ενώ στη συμβατική υποχρέωση όποιου επιλεγεί είναι, η σάρωση, η αποψίλωση, η ασβεστόχρωση οδών και πλατειών, το πλύσιμο των πεζοδρομίων και των πλατειών, το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων, η αποξήλωση αφισών καθώς και το κόψιμο των κλαδιών που εμποδίζουν την ορατότητα και την κυκλοφορία.

Στις υποχρεώσεις του αναδόχου είναι ακόμα οι εργασίες καθαρισμού των δημοτικών αφοδευτηρίων, ο καθαρισμός των δημοτικών γυμναστηρίων των κοινόχρηστων αφοδευτηρίων αιγιαλών καθώς και η διάθεση μεταφορά, τοποθέτηση και καθαρισμός των χημικών τουαλετών για τις ανάγκες των λαϊκών αγορών.

Η αποκομιδή των απορριμμάτων ανακυκλώσιμων υλικών και ογκωδών υλικών παραμένουν στη Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Απορριμμάτων καθώς η δημοτική Αρχή εφαρμόζει το μεικτό σύστημα για την καθαριότητα του δήμου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network