Μήνυσε blogs ο δήμαρχος Αμαρουσίου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ  ΚΑΙ ΤΟΥ  ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ-- ΣΤΗ ΦΩΤΟ  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΟΥΛΗΣ--ΦΩΤΟ Χρηστος Μπονης//Eurokinissi
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ-ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ-- ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΟΥΛΗΣ--ΦΩΤΟ Χρηστος Μπονης//Eurokinissi EUROKINISSI

Μήνυση κατά blogs κατέθεσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Χαρακτηρίζει συκοφαντικά τα δημοσιεύματα

Στη δικαστική οδό στράφηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που κατέθεσε μήνυση κατά διαχειριστών blogs για ψευδή και συκοφαντικά σχόλια σε βάρος του ίδιου και του δήμου Αμαρουσίου.

Η μήνυση ήρθε ως απάντηση σε ανάρτηση ψευδών και συκοφαντικών σχολίων από ένα blog την Πέμπτη 28 Απριλίου και εν συνεχεία και δεύτερο, όπου υπήρχαν αναφορές σε περιστατικά που, όπως σημείωσε, ουδέποτε συνέβησαν. 

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των συγγραφέων, κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος επισκέφθηκε το δήμο Αμαρουσίου τη Μεγάλη Παρασκευή και κατέσχεσε υπολογιστές από το γραφείο δημάρχου και το γραφείο Τύπου, κάτι που ο Γιώργος Πατούλης χαρακτήρισε ψευδές.

"Διαφωνώ κάθετα  με τους υβριστές και τους συκοφάντες, ιδιαίτερα όταν εκείνοι εκμεταλλεύονται το πλεονέκτημα της ανωνυμίας που τους παρέχει το Διαδίκτυο. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για πρόσωπα που συστηματικά με συκοφαντούν, όπως συνέβη με το διαχειριστή του blog που δημοσίευσε αρχικά το ψευδέστατο και συκοφαντικό σχόλιο.

Θεωρώ ότι η δύναμη και αποδοχή των blogs δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελεί μέσο έμμεσων ή άμεσων εκβιασμών και συστηματικής σπίλωσης προσώπων", ανέφερε χαρακτηριστικά.

SHARE:

24Media Network