Στον εισαγγελέα για τις επιθέσεις

Στον εισαγγελέα για τις επιθέσεις

Το δρόμο για τον εισαγγελέα πήραν δύο νεαροί, ένας 19χρονος και ένας 22χρονος οι οποίοι κατηγορούνται για επίθεση και τραυματισμό με μαχαίρι εις βάρος δύο Πακιστανών στην Νίκαια.

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά οδηγήθηκαν την Τετάρτη, ένας 19χρονος κι ένας 22χρονος. Και οι δύο κατηγορούνται πως επιτέθηκαν με μαχαίρι και τραυμάτισαν δύο Πακιστανούς στην περιοχή της Νίκαιας.

Τα θύματα της επίθεσης αν και μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου και εξακολουθούν να νοσηλεύονται, βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία, οι δύο συλληφθέντες, ελληνικής καταγωγής, αποδέχτηκαν τις κατηγορίες. Μάλιστα, ο 22χρονος έδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου πέταξαν το μαχαίρι της επίθεσης, ενώ στην κατοχή του 19χρονου βρέθηκε μια σιδερογροθιά.

Ακόμα, εντύπωση προκαλεί πως κατά την εξέτασή τους από τους αστυνομικούς, οι δράστες, αν και παραδέχθηκαν τις κατηγορίες, δεν έδωσαν καμία εξήγηση για τα κίνητρά τους.

Εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι μέλη της πακιστανικής κοινότητας στην Νίκαια είχαν πρόσφατα επισκεφθεί το διοικητή του αστυνομικού τμήματος της περιοχής για να διαμαρτυρηθούν για τις επιθέσεις που δέχονται κατά διαστήματα από διάφορα άτομα ομοεθνείς τους.

SHARE:

24Media Network