ΕΔΕ για το "ντου" των απόστρατων

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ-- ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ-- ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ-- ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ-- ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης διέταξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, για την εισβολή των απόστρατων αξιωματικών στο υπουργείο

Εντολή για τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης έδωσε στον Εισαγγελέα του Στρατοδικείου Αθηνών, ο υπουργός Πάνος Μπεγλίτης. Αιτία, η εισβολή απόστρατων αξιωματικών στο προαύλιο του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, την Παρασκευή το πρωί.

Η διενέργεια της προκαταρκτικής σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΕΘΑ έχει στόχο την εξακρίβωση τυχόν αξιόποινων πράξεων στρατιωτικών οργάνων.

Παράλληλα, ύστερα από επικοινωνία του κ. Μπεγλίτη με την Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η κ. Ράικου αναμένεται να προβεί στη διενέργεια των αναγκαίων δικαστικών πράξεων όσον αφορά στη διερεύνηση τέλεσης τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων.

SHARE:

24Media Network