Έδωσε τα μοτοποδήλατα και μετά δήλωσε ότι εκλάπησαν

Έδωσε τα μοτοποδήλατα και μετά δήλωσε ότι εκλάπησαν

Διαβάστε για την κομπίνα που αποκαλύφθηκε μετά από δύο χρόνια, με έναν 67χρονο να δηλώνει κλοπή μοτοποδηλάτων, τα οποία νωρίτερα είχε δώσει

Το 2010 είχε δηλώσει ότι εκλάπησαν τα μοτοποδήλατα που είχε στην κατοχή του, ωστόσο δύο χρόνια αργότερα διαπιστώθηκε ότι τα είχε παραχωρήσει, με επακόλουθο να κατηγορείται τώρα για ψευδορκία.

Ο λόγος για έναν 67χρονο, ο οποίος το 2010 είχε ισχυριστεί ότι του είχαν αφαιρέσει από μη περιφραγμένο χώρο της εταιρίας που διέθετε, 34 δίκυκλα μοτοποδήλατα, τα οποία ήταν ακινητοποιημένα λόγω μηχανικών βλαβών. Έστω όμως και με καθυστέρηση αποκαλύφθηκε η αλήθεια, όταν η αστυνομία εντόπισε έναν αλλοδαπό, ο οποίος οδηγούσε ένα από τα συγκεκριμένα δίκυκλα.

Ο 27χρονος παρέδωσε, μεταξύ άλλων, στις αρχές φωτοαντίγραφο υπεύθυνης δήλωσης με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής του 67χρονου, σύμφωνα με την οποία είχε παραχωρήσει 20 από τα μοτοποδήλατα σε εταιρία ενοικιάσεως. Στην έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε ότι η ημερομηνία στην υπεύθυνη δήλωση ήταν προγενέστερη εκείνης της καταγγελίας κλοπής, με την κομπίνα να αποκαλύπτεται και τον 67χρονο να γλιτώνει τη σύλληψη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Πηγή: cretalive.gr

SHARE:

24Media Network