ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

Χριστόφορος Σεβαστίδης

Πρόεδρος Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων: Οι σκληρές αλήθειες για το 10ωρο και τα νέα εργασιακά

Οι νέες αλλαγές στα εργασιακά ενταγμένες στη λογική των αντιμεταρρυθμίσεων του ευρωπαϊκού εργατικού δικαίου, τονίζει σε άρθρο του ο Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χριστόφορος Σεβαστίδης.

Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών

Ελληνικό #metoo: Στη διάθεση των δικαστικών αρχών τα στοιχεία του Νίκου Σ.

Στην διάθεση των δικαστικών αρχών παραμένει ο Νίκος Σ., η μαρτυρία του οποίου για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη αποτέλεσε θρυαλλίδα εξελίξεων. Τι δήλωσαν οι δικηγόροι του

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων για Κουφοντίνα: Η Πολιτεία να αναθεωρήσει την στάση της

Έκκληση στην Πολιτεία να αναθεωρήσει την στάση της στο θέμα του απεργού πείνας και δίψας, Δημήτρη Κουφοντίνα τονίζοντας πως η έννοια της Δικαιοσύνης είναι σύμφυτη με την επιείκεια και τον ουμανισμό

Ανήλικοι πρόσφυγες σε δομή (Αρχείου)

Υπόθεση Λιγνάδη: Εισαγγελική έρευνα για τις ΜΚΟ και τα ασυνόδευτα

Αυτεπάγγελτη προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών για δημοσιεύματα σχετικά με ΜΚΟ που φέρονται να συνεργάζονταν με τον Δ.Λιγνάδη για την εκπαίδευση ασυνόδευτων ανηλίκων

Καταστροφές από την κακοκαιρία στην Αργιθέα Καρδίτσας.

Καρδίτσα: Παρέμβαση εισαγγελέα για τους θανάτους και τις καταστροφές

Εισαγγελική παρέμβαση για τους θανάτους και τις καταστροφές στην Καρδίτσα που προκάλεσε ο Ιανός. Θα διερευνηθούν τυχόν δυσλειτουργίες και παραλείψεις των αρμόδιων υπηρεσιών όσον αφορά την πρόληψη και τον περιορισμό των συνεπειών της κακοκαιρίας.

Άρειος Πάγος

Λάζαρος Καρνέσης: Υπόθεση "φούσκα" τα περί κατευθυνόμενης συνταγογράφησης

"Πρόκειται για μια ακόμη υπόθεση "φούσκα" που σκοπό έχει να πλήξει την σύζυγό μου" αναφέρει σε δήλωση του ο γιατρός Λάζαρος Καρνέσης αναφορικά με την έρευνα της Εισαγγελίας Διαφθοράς για φερόμενη κατευθυνόμενη συνταγογράφηση.

Οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Καταπέλτης η εισαγγελέας - "Θα βίαζαν την Ελένη ακόμη και νεκρή"

Η εισαγγελέας στη δίκη για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη ζήτησε την ενοχή των δύο κατηγορουμένων. Τους χαρακτήρισε "τοξικούς" και είπε πως θα βίαζαν την Ελένη ακόμα και νεκρή.

Δικαστήριο

Κορονοϊός: Δικογραφίες "από το παράθυρο" για τους καταστηματάρχες που έχουν παρανομήσει

Με ειδική διαδικασία οδηγούνται στην Εισαγγελία οι καταστηματάρχες που παραβίασαν τα μέτρα για αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού. Ασκούνται διώξεις για πλημμελήματα.

Άδεια αίθουσα δικαστηρίου στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Εισαγγελείς: Να αναλογιστούν οι παράγοντες του ποδοσφαίρου την κομβική ευθύνη τους

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος καλεί τους παράγοντες του ποδοσφαίρου "να αναλογιστούν την επιτακτική υποχρέωσή τους να συμβάλλουν ουσιωδώς σε κάθε ειλικρινή προσπάθεια, η οποία τείνει στην εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου"