Εισβολή μικροομολογιούχων στα γραφεία της ΝΔ

Μικροομολογιούχοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού, διαμαρτυρόμενοι για την απώλεια των ομολόγων που κατείχαν, την Παρασκευή 23 Νομβρίου 2012..
(EUROKINISSI)
Μικροομολογιούχοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Λεωφόρο Συγγρού, διαμαρτυρόμενοι για την απώλεια των ομολόγων που κατείχαν, την Παρασκευή 23 Νομβρίου 2012.. (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δεκάδες οργισμένοι ομολογιούχοι εισέβαλαν στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού. Δείτε το βίντεο με την αντίδρασή τους (Pics+Vid)

Στα γραφεία της ΝΔ εισέβαλαν το μεσημέρι της Παρασκευής δεκάδες ομολογιούχοι, ενώ κατά πληροφορίες κάποιος εκσφενδόνισε κι ένα αυγό.

Ομολογιούχοι συγκεντρώθηκαν από νωρίς έξω από τα γραφεία της ΝΔ και στη συνέχεια εισέβαλαν στο χώρο της εισόδου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις απώλειες που είχαν εξαιτίας του "κουρέματος" των ελληνικών ομολόγων.

Αντιπροσωπεία τους έγινε δεκτή απο τον γενικό διευθυντή της ΝΔ Κώστα Τζιμάρα με το οποίο συζήτησαν σε καλό κλίμα για 45 λεπτά.

Αντιπροσωπεία των ομολογιούχων που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΝΔ, θα συναντηθούν σε λίγη ώρα με τον γραμματέα του κόμματος Μανώλη Κεφαλογιάννη, στη Βουλή.

Μερίδα των συγκεντρωμένων προκάλεσε μικροζημιές και πέταξε αυγά στις φωτογραφίες των προέδρων του κόμματος που βρίσκονται στην είσοδο των γραφείων.

Το περιστατικό σχολίασε στο προφίλ του στο Twitter ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιάννης Μανώλης.

Δείτε τι έγραψε:

Απαντώντας δε στο σχόλιο χρήστη, απάντησε:

SHARE:

24Media Network