Αλλαγή ονόματος στο ΠΑΣΟΚ σχεδιάζει ο Βενιζέλος

ΜΕΝΙΔΙ-15-6-2012-Ομιλία σε προεκλογική συγκέντρωση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλου στο Μενίδι.(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ)
ΜΕΝΙΔΙ-15-6-2012-Ομιλία σε προεκλογική συγκέντρωση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλου στο Μενίδι.(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ) EUROKINISSI

Σε πλήρη ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ προχωρά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο πρόεδρος του κόμματος, Ευαγ. Βενιζέλος. Διαβάστε ποιοι είναι οι στόχοι

Στην ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ πρόκειται να προχωρήσει άμεσα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όπως άλλωστε δήλωσε ο ίδιος το βράδυ των εκλογών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στην εφημερίδα "Τα Νέα", μόλις σχηματιστεί κυβέρνηση, την εβδομάδα αυτή, στην πρώτη συνεδρίαση της νέας κοινοβουλευτικής μας ομάδας, θα ανακοινωθούν όλες οι πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την ανασύσταση της παράταξης.

Και αυτό φέρεται να είναι στην πρώτη του δήλωση μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι "όλα θα γίνουν όπως αξίζει στην ιστορική διαδρομή, το πολιτικό εύρος, τις αξιακές ευαισθησίες και την προοπτική της παράταξης".

Πληροφορίες των Νέων επίσης αναφέρουν πως στο πλαίσιο της ανασύστασης του κόμματος ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα προχωρήσει σε αλλαγή της ονομασίας, θα ζητήσει να γίνει έλεγχος των οικονομικών και θα επανασυγκροτήσει όργανα, τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις.

Στόχος του είναι να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των 33 εκλεγμένων βουλευτών.

Στη νέα ηγετική ομάδα θα μετέχουν έμπειρα, αλλά και νεώτερα στελέχη που θα δουλέψουν για τη συγκρότηση της Κεντροαριστεράς.

SHARE:

24Media Network