Αποτελέσματα Εκλογών 2015: Τα πρώτα exit polls των τηλεοπτικών καναλιών

Αποτελέσματα Εκλογών 2015: Τα πρώτα exit polls των τηλεοπτικών καναλιών

Όλα τα κανάλια διεθνούς εμβέλεια, αλλά και η δημόσια τηλεόραση, θα παρουσιάσουν μόλις κλείσει η κάλπη την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος

Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου είναι εξπρές και πολύ νωρίς τη νύχτα το υπουργείο Εσωτερικών μπορεί να μας δώσει τα πρώτα ασφαλή αποτελέσματα. Πριν όμως από αυτά, όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας και η δημόσια τηλεόραση έχουν αποφασίσει να παρουσιάσουν κοινό exit poll που θα δίνει από τις 19.00 το απόγευμα μια πρώτη εικόνα.

Πιο αναλυτικά:

MEGA: Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν το exit poll, δίνοντας την πρώτη εικόνα, εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων.

ΑΝΤ1: Στις 19:00, ο Στράτος Φαναράς με την εγκυρότητα της Metron Analysis, παρουσιάζει το αποτέλεσμα των πανελλαδικών exit polls, με την πρώτη εικόνα για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης.

ALPHA: Στις 19:00, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MΑRC, Θωμάς Γεράκης, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του exit poll.

STAR: Με το κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00 ακριβώς, ο πρόεδρος της MRB Δημήτρης Μαύρος, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exit poll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεθέαση
SHARE:

24Media Network