Εκλογές 2015: Έτοιμα τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2015: Έτοιμα τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Τις τελευταίες λεπτομέρειες των ψηφοδελτίων ρυθμίζουν στην Κουμουνδούρου, ενόψει των εκλογών καθώς αργά το απόγευμα αναμένεται να ανακοινωθούν οι λίστες του ψηφοδελτίου Επικρατείας, καθώς και της Α΄ και Β΄ Αθηνών

Στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας θα βρίσκεται ο Γιάννης Δραγασάκης με την Θεανώ Φωτίου να ακολουθεί και τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά να βρίσκεται τελικά στην τρίτη θέση. Η Τασία Χριστοδουλοπούλου θα καταλάβει, σύμφωνα με πληροφορίες την τέταρτη θέση και την πέμπτη ο καθηγητής Κώστας Γαβρόγλου, ενώ οι εκλογές ολοένα και πλησιάζουν.

Στην Β΄ Αθήνας επικεφαλής θα είναι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ όπως όλα δείχνουν στην έβδομη εκλόγιμη θέση "κλείδωσε" ο πρώην υφυπουργός Άμυνας και μέλος της κίνησης "ΠΡΑΤΤΩ" του Νίκου Κοτζιά, Νίκος Τόσκας. Στο ίδιο ψηφοδέλτιο θα βρίσκονται οι Παναγιώτης Κουρουμπλής, Νίκος Παππάς, Πάνος Σκουρλέτης, Γιώργος Δημαράς, Γιάννης Μπαλάφας, Νίκος Ξυδάκης, Χριστόφορος Παπαδόπουλους, Χρήστος Σπίρτζης, Αννέτα Καββαδία, Βασιλική Κατριβάνου.

Σε μη εκλόγιμη θέση, κάτω από την 20η, θα τοποθετηθούν τόσο η Ραλία Χρηστίδου όσο και η Ταμίλα Κουλίεβα.

Στην Α΄ Αθήνας επικεφαλής θα είναι ο Αλέκος Φλαμπουράρης και θα ακολουθούν οι Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Νίκος Βούτσης, Νίκος Φίλης και Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Οι επίσημες ανακοινώσεις των ψηφοδελτίων αναμένεται να γίνουν το βράδυ.

SHARE:

24Media Network