Εκλογές 2015: Κόντρα ΑΝΕΛ- ΝΔ για τα υποβρύχια εν όψει debate

Στιγμιότυπο από το γεύμα που παραθέτει σήμερα ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος στου πολιτικούς αρχηγούς,με αφορμή την 41η επέτειο από την αποκατάσταση τησ Δημοκρατίας,Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Στιγμιότυπο από το γεύμα που παραθέτει σήμερα ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος στου πολιτικούς αρχηγούς,με αφορμή την 41η επέτειο από την αποκατάσταση τησ Δημοκρατίας,Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Στην αποψινή πρώτη τηλεμαχία με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, ο Καμμένος αναμένεται να επιτεθεί στο Μεϊμαράκη για το θέμα των υποβρυχίων. Τι απαντά η Συγγρού στην ανακοίνωση των ΑΝΕΛ

Κόντρα μεταξύ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και της Νέας Δημοκρατίας για τα υποβρύχια ξέσπασε εν όψει του πρώτου debate με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς απόψε για τις δεύτερες εκλογές του 2015. μΗ ανακοίνωση, που εξέδωσαν για το θέμα οι ΑΝΕΛ δείχνει ότι ο Πάνος Καμμένος προτίθεται να επιτεθεί στο Βαγγέλη Μεϊμαράκη το βράδυ, ενώ έντονη ήταν ήδη η αντίδραση της Συγγρού.

Οι ΑΝΕΛ ειδικότερα με ανακοίνωση κάλεσαν τον κ.Μεϊμαράκη μέχρι το βράδυ να προσκομίσει: “Το έγγραφο, που όπως είπε, κατέχει και θέτει στο αρχείο τη συγκεκριμένη δικογραφία για τα υποβρύχια, στην οποία εμπλέκεται ο ίδιος για 105 εκατομμύρια ευρώ και που υπογράφουν έξι εισαγγελείς.”

Η ΝΔ απάντησε με ανακοίνωση της:

«Ο κ. Καμμένος επανέρχεται σε ένα ζήτημα, ενώ γνωρίζει πολύ καλά την αλήθεια, αλλά προσπαθεί να σπιλώσει την ηθική υπόσταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας τη βρώμικη δουλειά του κ. Τσίπρα ο οποίος βρίσκεται σε πανικό. Ο κ. Καμμένος γνωρίζει πολύ καλά την εισαγγελική έρευνα, αλλά και το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής το οποίο έχει δοθεί στη δημοσιότητα.

Σχετικά με την καταβολή πληρωμής που επικαλείται, τον προτρέπουμε να διαβάσει τη σχετική γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και να ενημερωθεί από το Υπουργείο Οικονομικών που έκανε καταβολές αρμοδίως, βάσει των σχετικών νόμιμων παραστατικών.

Για όλα αυτά όμως, ο κ. Καμμένος θα μπορούσε να έχει λεπτομερή ενημέρωση από τον τότε υπασπιστή Ναυτικού του κ. Παπαντωνίου, κ. Ευάγγελο Αποστολάκη ο οποίος διαχειριζόταν το φάκελο μεταξύ ΓΕΝ και του τότε Υπουργού και ο οποίος μια μέρα πριν την παραίτηση της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, δια περιφοράς, νύχτα, με υπογραφή του κ. Τσίπρα και εισήγηση του κ. Καμμένου προς το ΚΥΣΕΑ επελέγη αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Ο κ. Αποστολάκης οφείλει να ενημερώσει και δημοσίως τον Ελληνικό λαό για τη νομιμότητα της τότε σύμβασης και των πληρωμών της, καθώς είχε ασχοληθεί με την υπογραφή της σύμβασης εκσυγχρονισμού του υποβρυχίου Ωκεανός το οποίο και θα παραλάβει.

Ως γνωστόν κατά την περίοδο της θητείας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο ΥΠΕΘΑ (2006 – 2009) σχετικά με την αγορά των υποβρυχίων δεν έγινε καμία παραγγελία, καμία πληρωμή και καμία παραλαβή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καμμένος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Debate
SHARE:

24Media Network