Εκλογές 2015: Ο Ψωμιάδης έμεινε εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ. Τι δήλωσε

Εκλογές 2015: Ο Ψωμιάδης έμεινε εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ. Τι δήλωσε
Sooc

“Δε μου ζητήθηκε αλλά και δε το ζήτησα”, υποστήριξε ο πρώην περιφερειάρχης και πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ

Εκτός ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας έμεινε ο πρώην περιφερειάρχης και πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος είχε επισκεφθεί την Αθήνα πριν από οκτώ ημέρες για να παραστεί στην εκδήλωση στη Ρηγίλλης.

Ο κ.Ψωμιάδης τότε είχε μεταβεί και στη Βουλή επιδιώκοντας να συναντήσει τον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Το ραντεβού όμως που επιθυμούσε δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ αν και ο γνωστός ως “Πανίκας” φρόντισε να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της εκδήλωσης και στα τηλεοπτικά πλάνα.

Ο κ.Μεϊμαράκης πάντως σε συνέντευξη του στη συνέχεια είχε δηλώσει με νόημα πως όσοι έχουν εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη (σ.σ: Δηλαδή είτε έχουν καταδικαστεί είτε όχι) δεν έχουν θέση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Ο κ.Ψωμιάδης πάντως σε δήλωση του σήμερα, ημέρα επίσημης ανακοίνωσης των ψηφοδελτίων, είπε πως δεν του ζητήθηκε να είναι στις λίστες, αλλά και δε το ζήτησε.

“Πιστεύω όμως πως η παρουσία μου στο κάλεσμα της Ρηγίλλης έστειλε, για όσους καταλαβαίνουν, πολλά μηνύματα. Τις προηγούμενες ημέρες είναι αλήθεια πως δέχτηκα προτάσεις από άλλα σχήματα αλλά με πολλή ευγένεια τις απέρριψα.

Μέλημα όλων μας την επόμενη –δύσκολη- μέρα πρέπει να είναι η ενότητα των Ελλήνων και η σταθερότητα της χώρας”.

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα