Εκλογές 2019: Ο Σγουρός καταγγέλλει λαθροχειρία σε βάρος του

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΓΟΥΡΟ EUROKINISSI

Ο Υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, έκανε λόγο για λαθροχειρία στις εκλογές. Συγκεκριμένα δήλωσε πως σε ένα εκλογικό τμήμα στην Εκάλη δεν έδωσαν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.

Ο Υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός κατά την έξοδο του από το εκλογικό κέντρο του 1ου ΕΠΑΛ Νέας Σμύρνης, έκανε λόγο για λαθροχειρία. Συγκεκριμένα δήλωσε πως το πρωί στο 1284 εκλογικό τμήμα στην Εκάλη δεν έδωσαν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του "Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής" και τόνισε πως το υπουργείο εσωτερικών και οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να φροντίσουν να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα.

«Από σήμερα κιόλας γυρίζουμε σελίδα, γυρίζουμε την πλάτη στο παρελθόν που μας πλήγωσε», πρόσθεσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης.

«Σήμερα οι πολίτες ασκούν το ύψιστο δημοκρατικό τους δικαίωμα για την ευρωβουλή τους δήμους και τις περιφέρειες όλης της χώρας».

Στη συνέχεια, κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν «δυναμικά την παράταξή μας από τον πρώτο γύρο, την Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής, που έχει αποδείξει ότι και ξέρει και μπορεί να πετύχει να διοικήσει αποτελεσματικά την περιφέρεια Αττικής».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφερειακές Εκλογές, Εκλογές 2019
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας: "Μέρα ευθύνης των πολλών για το σήμερα και το αύριο του τόπου"

Μητσοτάκης: Αύριο ξημερώνει μία νέα, φωτεινή μέρα για την πατρίδα μας

Παυλόπουλος: Να δείξουμε οι Έλληνες πόσο Ευρωπαίοι είμαστε

Εκλογές 2019: Η ώρα των πολιτών - Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν ψηφίσεις

Εκλογές 2019: Πού ψηφίζεις, πώς ψηφίζεις, πόσους σταυρούς βάζεις

SHARE: