Φλωρίδης: "Η παρασιτική αντίληψη βρήκε καταφύγιο στο ΣΥΡΙΖΑ"

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ  ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ πρ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΦΛΩΡΙΔΗ ΚΑΙ  ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ --ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ πρ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΦΛΩΡΙΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ --ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Και ο Γιώργος Φλωρίδης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Real

Για "παρασιτική αντίληψη" στο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Γιώργος Φλωρίδης, μιλώντας στον Real FM.

"Όλη η παρασιτική αντίληψη έχει βρει καταφύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ", είπε, σημειώνοντας ότι "εάν πάρει κάποιος το πρόγραμμά του για τις προσλήψεις στο Δημόσιο και όλα όσα συμπυκνώνουν αυτά που μας χρεωκόπησαν, βλέπουμε ότι όσοι πήγαν να καταδικάσουν το ΠΑΣΟΚ, βλέπουν ότι όλο το παρασιτικό ΠΑΣΟΚ έχει μετακομίσει στο ΣΥΡΙΖΑ".

O κ. Φλωρίδης σημείωσε πως "ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν έθεσε ποτέ σε κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα. Αυτήν τη στιγμή το ύψιστο εθνικό συμφέρον διακυβεύεται από την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ".

Ανέφερε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ "δεν μιλάει για διαπραγμάτευση αλλά για μία επιθετική ακύρωση του μνημονίου" και συμπλήρωσε :

"Οι απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ακύρωση του μνημονίου και την καταγγελία της σύμβαση συνιστούν ευθεία σύγκρουση με την Ευρώπη με ανυπολόγιστες ζημιές για την Ελλάδα" και υποστήριξε ότι το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα "είναι απέναντι στην Ευρώπη και θέλει να οδηγήσει την Ελλάδα εκτός Ευρώπης και εκτός Ευρώ".

SHARE:

24Media Network