Γκλέτσος για Χρυσή Αυγή: "Με ενοχλούν οι φάτσες τους"

Ελεύθερος αφέθηκε ο δήμαρχος της Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος μετά την ακρόαση από τον Εισαγγελέα,εκατοντάδες κάτοικοι της Στυλίδας έξω από τα δικαστήρια για συμπαράσταση,Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011 (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
Ελεύθερος αφέθηκε ο δήμαρχος της Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος μετά την ακρόαση από τον Εισαγγελέα,εκατοντάδες κάτοικοι της Στυλίδας έξω από τα δικαστήρια για συμπαράσταση,Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011 (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

Διαβάστε τι δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος για τη Χρυσή Αυγή και το αποτέλεσμα των εκλογών

Αποκαλυπτικός ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος σε συνέντευξη που παραχώρησε, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών αλλά και την άνοδο της ακροδεξιάς (Vid.)

"Δεν μας χρειάζονται επαναληπτικές εκλογές" δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος σχολιάζοντας την μετεκλογική κατάσταση της χώρας.

Κάλεσε μάλιστα τους αρχηγούς των κομμάτων, "να συμφωνήσουν τώρα με αυταπάρνηση και αφήνοντας στην άκρη το κομματικό συμφέρον". Ο δήμαρχος Στυλίδας σχολίασε και την είσοδο στην Βουλή του συνονόματου ξαδέρφου του με την Χρυσή Αυγή. "Του είπα προεκλογικά να αποκηρύξει τον ναζισμό, μετά τις εκλογές δε μιλήσαμε", είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, για την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο, δήλωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου: "Με ενοχλεί ο ναζισμός, με ενοχλούν οι φάτσες τους και το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι 0,2%'. Θα πρέπει ή να αλλάξουν και να γίνουν άνθρωποι, ή να διαλυθούν". 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δηλώσεις Α.Γκλέτσου

SHARE: