Η απάντηση της Χρυσής Αυγής για το ''εγέρθητι''

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ (EUROKINISSI)
Ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος EUROKINISSI

Διαβάστε την επίσημη απάντηση της Χρυσής Αυγής σχετικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσε η στάση του κόμματος απέναντι στους δημοσιογράφους (Vid)

Mε ένα βίντεο όπου εικονίζονται οι δημοσιογράφοι να σηκώνονται όρθιοι για να χαιρετήσουν τον Γιώργο Πάπανδρέου και με μία ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του κόμματος η Χρυσή Αυγή σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν γύρω από το περίφημο "εγέρθητι" που είπε στέλεχος του κόμματος στους δημοσιογράφους κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

''Το πρώτο που αξίζει σχολιασμού είναι οι αυταπάτες ''ηρωισμού'' που δημιούργησαν οι δημοσιογράφοι, μιλώντας για μαζική αποχώρηση των Ελλήνων δημοσιογράφων από την αίθουσα, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι μόνο η δημοσιογράφος που ξεκίνησε το συγκεκριμένο περιστατικό αποχώρησε. Οι υπόλοιποι κάθισαν να πάρουν τις δηλώσεις που τόσο πολύ ανέβασαν την τηλεθέαση στα κανάλια τους'' σχολιάζει η ανακοίνωση.

''Το δεύτερο που αξίζει σχολιασμού είναι η ουσία του όλου ζητήματος. Το ''εγέρθητι'' που τόσο πολύ παίζουν ήρθε μετά από μια ήρεμη παράκληση για τήρηση του πρωτοκόλλου. Ενός πρωτοκόλλου που οι ξένοι δημοσιογράφοι και οι περισσότεροι Έλληνες τήρησαν σεβόμενοι τους στοιχειώδεις κανόνες ευγενείας'' υπογραμμίζει η ανακοίνωση.

''Το τρίτο είναι ότι το εν λόγω πρωτόκολλο έχει τηρηθεί από τους δημοσιογράφους ακόμα και όταν ήταν να πάρουν δηλώσεις από ανθρώπους που κατακρεούργησαν τον Ελληνικό Λαό, όπως ο πρώην πρωθυπουργός, Τζέφρυ Παπανδρέου'' συμπληρώνει.

''Εν τέλει το μήνυμα είναι σαφές. Η βασιλεία των νταβατζήδων που κορόιδευαν τον Ελληνικό Λαό, λειτουργώντας ως τμήμα πωλήσεων για τα ψέμματα των πολιτικάντηδων έρχεται στην λήξη της με την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού''.

''Τα ΜΜΕ αλλού ξιφουλκούν λεκτικά και στα αφεντικά του κάθονται σαν τα σκυλάκια περιμένοντας το ''κόκκαλο''. Εμείς ούτε ''κόκκαλο'' είμαστε διατεθειμένοι να τους δώσουμε, ούτε τίποτα''.

''Το μόνο που απαιτήσαμε και θα απαιτούμε από τους συνοδοιπόρους του μνημονίου είναι ο πρέπων σεβασμός, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα. Τίποτε άλλο''

Μετά το τέλος της ανακοίνωσης, στην επίσημη σελίδα του κόμματος αναρτάται ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, που σύμφωνα με την Χρυσή Αυγή αποτελεί ανάλογη περίπτωση, αφού οι δημοσιογράφοι σηκώνονται για να τον χαιρετίσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βίντεο: Ο Μιχαλολιάκος και το "εγέρθητι" στους δημοσιογράφους

Νάντια Αλεξίου: "Οι Έλληνες δημοσιογράφοι αποχωρήσαμε στο εγέρθητι του Μιχαλολιάκου"

SHARE:

24Media Network