Καμμένος: “Το έγγραφο δεν είναι δικό μας”

Καμμένος: “Το έγγραφο δεν είναι δικό μας”
ΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ (EUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ) Eurokinissi

Διαμάχη ξέσπασε για ένα έγγραφο που φέρεται να έδωσε ο Πάνος Καμμένος στον Κάρολο Παπούλια. Διαβάστε τι αναφέρεται σε αυτό

Μείζον πολιτικό θέμα δημιούργησε ένα έγγραφο που φέρεται να έδωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Από την προεδρία της Δημοκρατίας φέρεται ότι έχει σταλεί προς τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων ένα έγγραφο του κ. Καμμένου, στο οποίο αναφέρεται ότι αν τεθεί ζήτημα εθνικής ανάγκης, το κόμμα του θα δώσει ψήφο ανοχής στην κυβέρνηση με την προϋπόθεση να αναλάβουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και δύο θέσεις αντιπροέδρων.

Ο κ. Καμμένος παρενέβη το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή NETWEEK και διέψευσε τα σενάρια περί συμμετοχής του σε κυβέρνηση.

“Δεν υιοθετώ αυτό το έγγραφο και τις θέσεις που εκφράζονται σε αυτό γιατί δεν είναι δικό μας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Πάνος Καμμένος επέμεινε ότι δεν έδωσε στον Κάρολο Παπούλια αυτό το έγγραφο και επικαλέστηκε τα πρακτικά της συνάντησης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα