Καρατζαφέρης: "Θεού θέλοντος και Singular επιτρεπούσης θα είμαστε στη Βουλή"

 Συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη στο Ζάππειο, Δευτέρα 23 Απρ. 2012. (EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, στη διακαναλική κυβέρνηση που παραχώρησε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές τις 17ης Ιουνίου

"Την Ελλάδα κυβερνά η λέσχη Μπίντελμπεργκ" δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, κατά τη διάρκεια διακαναλικής συνέντευξης.

Ο κ. Καρατζαφέρης άφησε υπονοούμενα για τη διαδικασία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, σημειώντας πως πρέπει να  ανακοινώνονται από το κράτος "και όχι μία εταιρεία του κυρίου Βγενόπουλου".

"Θεού θέλοντος και Singular επιτρεπούσης θα είμαστε στη Βουλή", είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, όπως είπε, "είναι ανεπίτρεπτο να ζητούν τη ψήφο του ελληνικού λαού η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, που οδήγησαν εδώ τη χώρα", ενώ χαρακτήρισε "πρόκληση για τον πολιτικό πολιτισμό μας" τη λογική "το μη χείρον βέλτιστον", βάσει της οποίας ο λαός καλείται να ψηφίσει.

Επιτιθέμενος στους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο, είπε ότι δεν είναι δυνατόν να επαναδιαπραγματευτούν το Μνημόνιο, αφού οι ίδιοι το υπέγραψαν, ενώ απέρριψε και ως λύση την μονομερή καταγγελία του Μνημονίου.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στην πιθανότητα να σχηματιστεί κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ  μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, εκτιμώντας πως το σχήμα αυτό δεν θα αντέξει.

"Σε αυτήν την περίπτωση θα οδηγηθούμε σύντομα σε νέα εκλογική αναμέτρηση, στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει αυτοδυναμία. Σε αυτήν την περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνήσει για δυο τετραετίες κι αυτό θα ήταν πολύ άσχημο", σημείωσε, ενώ για την αντίστοιχη περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναδειχθεί πρώτο κόμμα και σχηματίσει κυβέρνηση με την ανοχή των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" εκτίμησε, ότι δεν θα άντεχε πιο πολύ από δύο ή τρεις μήνες.

SHARE:

24Media Network