Κουτσούμπας: Επιβεβαιώνονται οι θετικές διεργασίες στην κοινωνία

Διαβάζεται σε 2'
Κουτσούμπας
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας intime

Στα θετικά αποτελέσματα που κατέγραψαν οι συνδιασμοί της Λαϊκής Συσπείρωσης στις αυτοδιοικητικές εκλογές αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Για επιβεβαίωση των θετικών διεργασιών που συντελούνται στην κοινωνία, τρεις μήνες μετά τις εθνικές εκλογές, έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών και την σημαντική άνοδο που σημείωσαν οι συνδιασμοί της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ο κ. Κουτσούμπας υπογράμμισε ότι σταθεροποιείται και ενισχύεται το ρεύμα ενάντια  , ενώ αναφέρθηκε σε απεγκλωβισμό των εργατικών λαϊκών δυνάμεων από τα αστικά κόμματα.

Μεγαλώνει η συμπόρευση με το ΚΚΕ σε όλη την χώρα, τόνισε ο γενικός γραμματέας, υπογραμμίζοντας ότι η τάση αυτή εκφράστηκε σήμερα και στις 13 περιφέρειες, τονίζοντας την σημασία του ποσοστού που έλαβε ο Γιάννης Πρωτούλης στην περιφέρεια Αττικής.

Ο κ. Κουτσούμπας, χαιρέτισε την εκλογή του δημάρχου της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Ικαρία, το πολύ υψηλό ποσοστό του δημάρχου Πάτρας αλλά και το γεγονός ότι για πρώτη φορά αρκετοί συνδιασμοί του ΚΚΕ θα δώσουν την μάχη στον δεύτερο γύρο, αναφέροντας χαρακτηριστικά την Πάτρα, την Πετρούπολη, την Καισαριανή και το Χαϊδάρι.

Την άλλη Κυριακή ψηφίζουμε για να ολοκληρώσουμε την νίκη των συνδιασμών της Λαϊκής Συσπείρωσης, κατέληξε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, καλώντας τους πολίτες να στραφούν στο λευκό ή το άκυρο στους δήμους που δεν συμμετέχει η Λαϊκή Συσπείρωση την δεύτερη Κυριακή.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα