Κουβέλης στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6: Απειλή κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος οι δηλώσεις Αυγενάκη

Κουβέλης στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6: Απειλή κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος οι δηλώσεις Αυγενάκη
Ο Φώτης Κουβέλης Eurokinissi

Ο υπουργός Ναυτιλίας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων, πως προχθές στο Αιγαίο θα γινόταν παρολίγο ατύχημα κατά τη διάρκεια αναχαίτισης τουρκικών μαχητικών.

Σφοδρή επίθεση σε Αυγενάκη και Στουρνάρα εξαπέλυσε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού News 24/7 στους 88,6 ο Υπουργός Ναυτιλίας, Φώτης Κουβέλης.

Ο κ.Κουβέλης χαρακτήρισε έσχατο ατόπημα και επικίνδυνες ψευδείς ειδήσεις τις δηλώσεις Αυγενάκη περί νοθείας στις εκλογές και κάλεσε τον Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας αν έχει στοιχεία, να τα καταθέσει.

“Η νοθεία στην οποία αναφέρθηκε αποτελεί απειλή κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος” δήλωσε χαρακτηριστικά και κάλεσε τον Αρχηγό της ΝΔ να τοποθετηθεί επί του θέματος και να πει αν ταυτίζεται.

Την ίδια ώρα, κατηγόρησε τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας ότι αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας αβάσιμα στοιχεία και σε πλήρη αναντιστοιχία με τα οικονομικά δεδομένα της χώρας.

“Κάθε φορά που η κυβέρνηση παίρνει θετικά μέτρα λέει τα ίδια” υπογράμμισε και τόνισε ότι τα θετικά μέτρα που υλοποιούνται είχαν εξαγγελθεί από τη ΔΕΘ.

“Δεν ελήθφθησαν τη τελευταία στιγμή. Αναγγέλθηκαν την κατάλληλη στιγμή ως μέτρα ουσίας για τους Έλληνες πολίτες” συμπλήρωσε, απορρίπτοντας τα περί προεκλογικών παροχών.

Για την Τουρκία αποκάλυψε ότι προχθές στο Αιγαίο θα γινόταν παρολίγο ατύχημα κατά τη διάρκεια αναχαίτισης τουρκικών μαχητικών.

Εξέφρασε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο ενός τυχαίου επεισοδίου που μπορεί να δημιουργήσει ένταση, αν και την ίδια ώρα εκτίμησε ότι η Άγκυρα δεν θα κάνει τίποτα άλλο από το να συνεχίσει την προκλητική ρητορική της ενδεχομένως όμως και με κλιμάκωση.

Πρόσθεσε ότι είναι ελάχιστες οι συντάξεις που περιορίστηκαν από την σημερινή κυβέρνηση σε σχέση με τις 11 μειώσεις που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια.

Για το Λιμενικό σημείωσε ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει διαγωνισμός για την κάλυψη καίριων οργανικών θέσεων και ότι αναμένονται προσλήψεις 200 ατόμων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα