Μώραλης: Ανακτήσαμε την περηφάνια μας – Ξανά υποψήφιος ο Β.Μαρινάκης

Μώραλης: Ανακτήσαμε την περηφάνια μας – Ξανά υποψήφιος ο Β.Μαρινάκης
Παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού "Πειραιάς Νικητής" Eurokinissi Sports

Στην αίθουσα Red1925 του γηπέδου "Γ.Καραϊσκάκης" παρουσιάστηκε ο συνδυασμός "Πειραιάς - Νικητής". Για τη διαχρονική εμπιστοσύνη με τους πολίτες μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Το όραμα του συνδυασμού “Πειραιάς – Νικητής” καθώς και τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους παρουσίασαν το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο “Γ.Καραϊσκάκης”, ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Γιάννης Μώραλης αναφέρθηκε σε όλα τα έργα που πραγματοποιήθηκαν και όσα είναι σε εξέλιξη στον Πειραιά, ενώ στράφηκε προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη λέγοντας: “Αποκτήσαμε τη χαμένη περηφάνια μας και αποκτούμε την αισιοδοξία μας για ένα καλύτερο μέλλον για τον Πειραιά. Βρήκαμε ένα δήμο σε οικονομική ασφυξία, βρήκαμε μια χαμένη χρονιά για όλη τη χώρα. Το 2014 βάλαμε τον πήχη ψηλά. Βάλαμε την ψυχή μας, τη δουλειά μας, καταφέραμε πολλά» λέγοντας πως η προσφορά του Β. Μαρινάκη και του Ολυμπιακού στην πόλη του Πειραιά ήταν τεράστια.

Για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε είπε ότι “δουλέψαμε μακροχρόνια. Εκπονήσαμε το μακροχρόνιο σχέδιο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» για τα επόμενα χρόνια. Είναι το όραμα που έχουμε όλοι. Εμείς που ζούμε εδώ, οι επισκέπτες, κάθε άνθρωπος που περνά από την πόλη και θέλει το καλύτερο για αυτήν”. Μάλιστα συμπλήρωσε πως δεν είναι κομματικός ο συνδυασμός και υπογράμμισε ότι “ο Πειραιάς δεν θα γυρίσει πίσω”.

Μαρινάκης: Δηλώνω «παρών» στο ψηφοδέλτιο δίπλα στα παιδιά του Πειραιά

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την πλευρά του ανακοίνωσε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος λέγοντας στην ομιλία του ότι έχει μόνο να δώσει και τίποτα να πάρει. “Όλοι καλούμαστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για την πόλη και η θέση ανάμεσα στους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου, δεν είναι είναι συνυφασμένη με το ίδιο όφελος, με το κέρδος. Είναι μία θέση ευθύνης και προσφοράς”.

Μάλιστα συμπλήρωσε ότι η πόλη είναι εγκαταλελειμμένη από την κεντρική διοίκηση για την οποία “δε συνεισφέραν τίποτα στο πρώτο λιμάνι της χώρας, στο σπουδαιότερο της Ευρώπης” και επεσήμανε ότι “δεν είχαμε ποτέ την ψευδαίσθηση ότι θα έχουμε τη βοήθεια του κεντρικού κράτους”.

Στην ομιλία του έκανε λόγω και για πόλεμο στον εαυτό του και σημείωσε ότι “δεν έχω καμία δουλειά με το ελληνικό δημόσιο απλά επενδύω στη χώρα μου τα λεφτά που βγάζω από την δραστηριότητά μου στο εξωτερικό. Δεν περίμενα ποτέ ότι η προσφορά μου θα ήταν αφορμή για να γνωρίσω τον φθόνο”, ενώ συμπλήρωσε: “Ας αναζητήσουν τη διαπλοκή μακριά από εμένα, από εμάς”.

Τέλος ανέφερε ότι “σε αυτόν τον τίμιο αγώνα για μια ακόμα μεγάλη νίκη δηλώνω «παρών» στο ψηφοδέλτιο διπλά σε όλους εσάς, διπλά στα παιδιά του Πειραιά! Ζήτω ο Πειραιάς!».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version