Ο Κουβέλης ζήτησε από τους πολίτες την... τρίτη θέση

ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ (EUROKINISSI // ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΦΩΤΗ ΚΟΥΒΕΛΗ (EUROKINISSI // ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) EUROKINISSI

Να βγει τρίτο κόμμα ζήτησε από τους πολίτες ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος επιτέθηκε σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ενώ επιφύλαξε και βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Να αναδείξουν το κόμμα του τρίτο στη Βουλή ζήτησε από τους συμπολίτες του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης σε περιοδεία του στο Ηράκλειο Κρήτης.

Συγχρόνως επιτέθηκε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ενώ έριξε και βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Φώτης Κουβέλης κατηγόρησε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, ενώ, αναφερόμενος στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για καταγγελία του μνημονίου, είπε ότι ανοίγει την πόρτα για να βγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη.

Παράλληλα κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να διευκρινίσει ακριβώς τις θέσεις του κόμματός του κατηγορώντας τον πως άλλα λέει τη μια μέρα και άλλα την άλλη και ότι "συνεχώς μετακινείται από τις θέσεις του".

"Να μας πει με σαφήνεια τι ακριβώς επιλέγει, διότι έχει μετακινηθεί σε ένα μεγάλο εύρος απόψεων, ξεκινώντας από τη μονομερή καταγγελία, μετακινούμενος στην πολιτική καταγγελία, λίγο μετά στην τριετή παύση πληρωμών, λίγο αργότερα στην τριετή αναστολή πληρωμών", ανέφερε ο Φώτης Κουβέλης.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για τα σενάρια περί δραχμής, τόνισε πως η επιστροφή στη δραχμή θα σημάνει την πολιτική απομόνωση της χώρας μας.

Ακόμη, επανέλαβε τη θέση του ότι η χώρα πρέπει να αποκτήσει προοδευτική κυβέρνηση. Επίσης επισήμανε ότι για να βγει η Ελλάδα από το αδιέξοδο θα πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου και να συμφωνήσουν σε μια κοινή γραμμή που θα τραβήξει η χώρα, προκειμένου από κοινού να βρεθεί μια λύση.

Εξ΄ άλλου μίλησε για ανάγκη προγραμματικής συμφωνίας από όλα τα κόμματα με στόχο να παραμείνει η χώρα στην ευρωζώνη.

Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να οδηγηθεί η Ελλάδα σε τρίτη εκλογική διαδικασία, τόνισε ότι αυτή θα δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα στην ελληνική οικονομία επαναλαμβάνοντας ότι δεν θέλει να υπάρξουν τρίτες εκλογές, καθώς, όπως είπε, θα πολλαπλασιαστούν τα προβλήματα, που έτσι κι αλλιώς από τις εκλογές της 6ης Μαΐου έχουν μεγεθυνθεί.

Τέλος κάλεσε τον λαό να ενισχύσει με την ψήφο του τη ΔΗΜΑΡ. «Από τους Κρήτες ζητάμε την τρίτη εντολή γιατί εμείς θα την τιμήσουμε αυτή την εντολή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς πριν από τη συνέντευξη είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ηράκλειου Γιάννη Κουράκη, ενώ ακολούθως αναχώρησε για το Ρέθυμνο όπου θα συναντηθεί με τους παραγωγικούς φορείς του τόπου. Στη συνέχεια θα μεταβεί στα Χανιά για την πραγματοποίηση της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης της ΔΗΜΑΡ στις 8 το βράδυ στη Δημοτική Αγορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοκρατική Αριστερά
SHARE:

24Media Network