Παπαρήγα: Η Μπάγερν έπαιξε σαν το ΚΚΕ

Η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, παραχώρησε συνέντευξη τύπου, την Πέμπτη 26 Απριλίου 2012, με θέμα τις θέσεις του κόμματος σχετικά με τα προβλήματα της νεολαίας. (EUROKINISSI // ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
Η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, παραχώρησε συνέντευξη τύπου, την Πέμπτη 26 Απριλίου 2012, με θέμα τις θέσεις του κόμματος σχετικά με τα προβλήματα της νεολαίας. (EUROKINISSI // ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

Διαβάστε γιατί η Αλέκα Παπαρήγα είδε ομοιότητες στην τακτική της Μπάγερν Μονάχου και αυτής του... ΚΚΕ (Vid)

Με την τακτική που ακολούθησε η Μπάγερν Μονάχου στη Μαδρίτη, παρομοίασε τη στρατηγική του ΚΚΕ η γγ του κόμματος, Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

"Η Μπάγερν είχε τον πολιτικό πυρήνα του ΚΚΕ. Επίθεση, επίθεση, επίθεση στο ξένο γήπεδο" είπε χαρακτηριστικά. και πρόσθεσε:

ADVERTISING

"Δεν ήμουν με την Μπάγερν. Με καμία ομάδα. Παρακολουθώ ποδοσφαιρικούς αγώνες. Εχω κόψει να παρακολουθώ στην Ελλάδα αγώνες, αλλά οι δυο τελευταίοι ήταν εξαριετικοί. Η Μπάγερν δεν έκανε κατενάτσιο".

Λίγο αργότερα παραχωρώντας συνέντευξη τύπου, η κα Παπαρήγα εξέφρασε την αισιοδοξία της για την εκλογική μάχη και τις επιδόσεις του ΚΚΕ, αλλά την απαισιοδοξία της για την κατάσταση, στην οποία θα βρεθούν η χώρα και οι εργαζόμενοι, ιδιαίτερα η νεολαία, στις 7 Μαΐου.

Η κ. Παπαρήγα ανέφερε ότι αυτός που θα ψηφίσει ΚΚΕ στις εκλογές, θα το κάνει επειδή θέλει να αντιδράσει, να τιμωρήσει, για να διαμορφωθεί ένα κίνημα που θα αποσπάσει κατακτήσεις ή για να αποτρέψει τα χειρότερα που έρχονται.

"Την επομένη των εκλογών τα προβλήματα θα είναι παρόντα", τόνισε η κ. Παπαρήγα και αναφέρθηκε στα μέτρα που ήδη έχουν δεσμευθεί ότι θα πάρουν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

kke

Δηλώσεις Παπαρήγα για Μπαγερν και ΚΚΕ

SHARE:

24Media Network