Παρασκευόπουλος: Πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ εάν δεν υπογράψει ο ΠτΔ

Παρασκευόπουλος: Πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ εάν δεν υπογράψει ο ΠτΔ
Νίκος Παρασκευόπουλος (EUROKINISSI/ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) Eurokinissi

Ο υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, μίλησε για τον Προκόπη Παυλόπουλου και τον ΣΥΡΙΖΑ στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6.

“Πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ εάν δεν υπογράψει ο ΠτΔ τις αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης” δήλωσε στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Κέντρο Ελέγχου” των Μάνου Χωριανόπουλου, Έλλης Τριανταφύλλου, Γιώργου Καρελιά, ο Νίκος Παρασκευόπουλος.

Ο υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης εκτίμησε ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος προτάσσει τα θεσμικά θέματα επί των πολιτικών, ότι δεν είναι πολιτικά τα κίνητρά του και πρόσθεσε ότι σε περίπτωση μη υπογραφής “θα δούμε το σκεπτικό του και θα πάρουμε θέση από άποψη νομικής και επιστημονικής ορθότητας”.

“Η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν νόμιμη πάντως” συνέχισε, τονίζοντας ότι η επιλογή έγινε εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων.

Σε σχέση με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση Καραμανλή, σημείωσε ότι υπήρξε από την Κουμουνδούρου ενοχοποίηση της προμνημονιακής περιόδου συνολικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα