news 24/7

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Κατά την Θεια Λειτουργιά για την εορτη της Κοιμησης Θεοτοκου στον Ι.Ν Χρυσοσπηλιωτισσης

Τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών για τον Δεκαπενταύγουστο

Στην Κάρπαθο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και στα Χανιά ο Πρόεδρος της ΝΔ - Με αναφορά στον Δημήτρη Κούκλατζη και στον Άγγελο Μητρετώδη τα μηνύματα των πολιτικών αρχηγών. "Η δύναμη της πίστης, όπως κι αν την βιώνει ο καθένας μας, είναι κινητήρια δύναμη για να αντιμετωπίζουμε τις προσωπικές και συλλογικές δυσκολίες" έγραψε στο twitter ο Αλέξης Τσίπρας.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Παυλόπουλος: Η απελευθέρωση των δύο δείχνει το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η Τουρκία

Ως στοιχειώδη πράξη δικαιοσύνης εκ μέρους των τουρκικών αρχών υποδέχθηκε την είδηση της απελευθέρωσης των Κούκλατζη και Μητρετώδη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Εμείς οι Έλληνες δεν πρέπει να το βάζουμε ποτέ κάτω, ιδίως σε δύσκολες ώρες δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Παυλόπουλος: Εμείς οι Έλληνες δεν πρέπει να το βάζουμε ποτέ κάτω, ιδίως σε δύσκολες ώρες

Μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας από το Μικρό Χωριό Ευρυτανίας. "Να μάθουμε πώς πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας στο ακέραιο και πώς πρέπει να πράττουμε για να μη συμβούν ξανά τέτοιες καταστροφές", επεσήμανε.

Η Ελλάδα θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσον που διαθέτει για να υπερασπιστεί τους στρατιωτικούς της, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Παυλόπουλος: Η Ελλάδα θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσον που διαθέτει για να υπερασπιστεί τους στρατιωτικούς της

Αυστηρό μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Τουρκία, από την Αμοργό. "Αν νομίζει η Τουρκία ότι με τον τρόπο αυτό κάμπτει το ηθικό των Ελλήνων στρατιωτικών κάνει τεράστιο λάθος", επεσήμανε.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Γεράσιμου Αρσένη στην Κεφαλονιά

Παυλόπουλος για Γεράσιμο Αρσένη: Πατριώτης πολιτικός, με όνειρο και λογισμό

Στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Γεράσιμου Αρσένη στην Κεφαλονιά βρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι ήταν ένας πατριώτης πολιτικός, ο οποίος πρώτα καταξιώθηκε ως προσωπικότητα, και ύστερα υπηρέτησε τον τόπο του.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος στο Μάτι

Επίσκεψη Παυλόπουλου στο Λύρειο Ίδρυμα: Η Προεδρία θα ελέγχει αν θα γίνουν πράξη οι υποσχέσεις

Στις πληγείσες από τη φωτιά της 23ης Ιουλίου περιοχές στην Ανατολική Αττική βρέθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο κ. Παυλόπουλος επισκέφτηκε το Λύρειο Ίδρυμα, όπου συνάντησε μοναχούς και μοναχές και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχές, δεσμευόμενος ότι "η Προεδρία θα είναι πάνω από τους πληγέντες μέχρι την τελευταία στιγμή και θα ελέγχει, εάν θα γίνουν πράξη οι υποσχέσεις που έχουν δοθεί".

Ο Προέδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Ευχαριστίες Παυλόπουλου στο Ίδρυμα "Σταύρος Νιάρχος" για τη δωρεά στο Πυροσβεστικό Σώμα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημειώνει, μεταξύ άλλων, πως "η νέα δωρεά επιβεβαιώνει, για πολλοστή φορά, το γεγονός ότι το Ίδρυμα συνεχίζει την λαμπρή Εθνική παράδοση των Μεγάλων Ευεργετών, οι οποίοι στήριξαν πολλαπλώς το Νεώτερο Ελληνικό Κράτος, κυρίως σε δύσκολες περιόδους".

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος

Γιατί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιμένει για το κατοχικό δάνειο και τις αποζημιώσεις

"Νομικά ενεργές και δικαστικά επιδιώξιμες οι απαιτήσεις της Ελλάδας έναντι της Γερμανίας", διαμηνύει ο Προκόπης Παυλόπουλος. Είχε προηγηθεί ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μέσω του ραδιοφώνου 24/7. Μετά την έξοδο από τα μνημόνια οι πρωτοβουλίες της Αθήνας.

Ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος

Παυλόπουλος: Νομικά ενεργές και δικαστικά επιδιώξιμες οι απαιτήσεις για το κατοχικό δάνειο

"Δεν τίθεται θέμα παραγραφής" ξεκαθάρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μιλώντας στις εκδηλώσεις για τα θύματα του μαρτυρικού χωριού της Μουσιωτίτσας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Παυλόπουλος: Η τραγωδία δείχνει τον δρόμο του δικού μας χρέους

Στο μήνυμά του με αφορμή την επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε στην τραγωδία που πλήττει την Αττική και όλη τη χώρα, μετά την φονική πυρκαγιά

Ο Προέδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Παυλόπουλος: Η κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών δεν μπορεί να πλήξει τους ίδιους, πλήττει όμως την Τουρκία

Παρέμβαση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρταιωτικών από την Μονεμβασιά. "Κρατούνται, επί μακρό χρονικό διάστημα, ήδη, αυθαίρετα και κατά παράβαση κάθε έννοιας κράτους δικαίου" είπε μεταξύ των άλλων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος - Φωτογραφία αρχείου

"Ενότητα στα εθνικά θέματα και στα θέματα προοπτικής της χώρας"

Ηχηρή παρέμβαση του Προκόπη Παυλόπουλου την προσεχή Τρίτη, κατά τη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον του πρωθυπουργού, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αρχηγών των πολιτικών κομμάτων και πλήθους αντιστασιακών.

Αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων Λιμενικού Σώματος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο

Παυλόπουλος: Εμβληματική και εθνική η προσφορά των στελεχών του Λιμενικού Σώματος

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου Πεσόντων Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής στο υπουργείο Ναυτιλίας.

Ο Προέδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Παυλόπουλος: Μετά το τέλος της συνταγματικής αναθεώρησης η πρόσκληση πΓΔΜ από ΝΑΤΟ

Προϋπόθεση της προοπτικής της πΓΔΜ προς το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. είνα η επίλυση του ζητήματος του ονόματος "σύμφωνα με την Ιστορία και με το Διεθνές Δίκαιο" τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την οικονομία, τις αποφάσεις του Eurogroup και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση, την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Θεοδωράκης: Ο Παυλόπουλος έπαιξε καθοριστικό ρόλο το 2015 για την παραμονή στην Ευρώπη

"Δεν θα γίνουμε οι Καμμένοι του ΣΥΡΙΖΑ" διαβεβαίωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, ο οποιος αναφέρθηκε στο δημοψήφισμα και στο ρόλο που έπαιξαν τότε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Ολάντ, αλλα και τα κόμματα της αντιπολιτευσης. "Δεν υπάρχει ανάπτυξη με capital control" προειδοποίησε

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος

Παυλόπουλος: Στα εθνικά θέματα οι δημοκρατικές δυνάμεις θα μείνουν ενωμένες

"Ό,τι σημαντικό πέτυχαν οι Έλληνες στον κόσμο και σε αυτήν την πορεία, το πέτυχαν ενωμένοι" και υπενθύμισε ότι "η πΓΔΜ κατά τη Συμφωνία των Πρεσπών αποδέχθηκε μια ιστορική αλήθεια, ότι δηλαδή πρόκειται για έναν λαό, ο οποίος είναι σλαβικός και η γλώσσα του είναι σλαβική".

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με  ομάδα ελληνο-αμερικανών φοιτητών του Ελληνο-Αμερικανικού Ινστιτούτου (American Hellenic Institute), με επικεφαλής τον Πρόεδρο και Διοικητικό Εκτελεστικό Διευθυντή Nick Larigakis, στο πλαίσιο της 10ης ετήσιας επίσκεψής τους στην Ελλάδα, την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Παυλόπουλος: Οι Σκοπιανοί ομολογούν ότι είναι Σλάβοι

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε στη στάση των γειτόνων μετά τη συμφωνία για το ονοματολογικό, έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα και δήλωσε: "πλέον, μπαίνουμε στη φάση ενός άλλου προγράμματος, με πολύ διαφορετική νοοτροπία απ' αυτήν που είχαν τα προηγούμενα, όπως συνέβη και με Πορτογαλία και Κύπρο"

Στο Προεδρικό Μέγαρο οι σύνεδροι της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας

Στο Προεδρικό Μέγαρο οι σύνεδροι της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας

Ο Προκόπης Παυλόπουλος εξήρε τη σημασία του έργου της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας στη σύζευξη των αρχών και αξιών που μπορούν να υπηρετήσουν ο Κοινοβουλευτισμός και η Ορθοδοξία.

Ο Προέδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Πρ. Παυλόπουλος: "Τα εθνικά μας θέματα οφείλουμε να τα υπερασπιζόμαστε"

Μήνυμα για εθνική ενότητα έστειλε, από την Ύδρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος κατέθεσε στεφάνι στον ανδριάντα του ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη.

Τσίπρας σε Παυλόπουλο: "Πρέπει να βρω πουκάμισο για γραβάτα"

Τσίπρας σε Παυλόπουλο: "Πρέπει να βρω πουκάμισο για γραβάτα"

Ο χιουμοριστικός διάλογος του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος του υπενθύμισε την πρώτη γραβάτα που του είχε προσφέρει ο Ρέντσι, με τον Τσίπρα να απαντά: "Τα στοιχήματα πρέπει να εκπληρώνονται όταν κερδίζονται" και να εξηγεί το ενδυματολογικό ζήτημα.

O πρωθυπουργός Αλέξης Τσιπρας ενημερώνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο

Τσίπρας: Συμφωνία πάνω από τις προσδοκίες των αγορών, μέσα στο 2018 ο λαός θα δει τα θετικά

"Η 21η Ιούνη 2018 μένει στην Ιστορία, γρήγορα ο λαός θα διαπιστώσει τις θετικές αλλαγές", δήλωσε ο πρωθυπουργός ενημερώνοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, του οποίου το ρόλο στην παραμονή της Ελλάδας στην ΕΕ εγκωμίασε, με τον Παυλόπουλο να εκτιμά ότι ο λαός στο δημοψήφισμα του 2015 δεν ψήφισε κατά της Ευρώπης

Προκόπης Παυλόπουλος

Παυλόπουλος: Ανάγκη να καταστήσουμε την Ελλάδα ισχυρή και αξιοσέβαστη

Την ανάγκη «να καταστήσουμε την Ελλάδα ισχυρή και αξιοσέβαστη» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε ομιλία του σε ημερίδα για την "Ελλάδα στον σύγχρονο κόσμο"

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

"Μόνο ισχυρή ενωμένη Ευρώπη μπορεί να εξουδετερώσει λαϊκισμό και νεοναζισμό"

Ισχυρά μηνύματα του Προέδρου της Δημοκρατίας μέσω του νέου του βιβλίου προς την ΕΕ. Ο Προκόπης Παυλόπουλος καλεί τις Βρυξέλλες να αντιμετωπίσουν «την άκρως επικίνδυνη κρίση χρέους» με τη θεσμοθέτηση, μεταξύ άλλων, και ευρωομολόγου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Συγκίνηση στην απονομή πτυχίων από τον ΠτΔ σε νέους ανθυποπυραγούς

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέδωσε τα πτυχία στους ανθυποπυραγούς της σειράς του δόκιμου που σκοτώθηκε πέρυσι στην Κορινθία. Παρών και ο 97χρονος πρώτος της σχολής, για την αποφοίτηση του εγγονού του

Ο Πρ. Παυλόπουλος δεν έπρεπε να συγκατανεύσει σε μια "συμφωνία-έκτρωμα", δήλωσε ο Σαμαράς

Σαμαράς: Ο Παυλόπουλος δεν έπρεπε να συγκατανεύσει σε μια "συμφωνία-έκτρωμα"

Ο πρώην πρωθυπουργός είπε ότι επί της κυβέρνησής του ο ΥΠΕΞ Ευαγ. Βενιζέλος ζητούσε σύνθετη ονομασία λόγω "προσωπικής άποψης". Αμέριστη στήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στάση του κατά της συμφωνίας.

Ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος

Στο κενό το σχέδιο παραίτησης του Προέδρου της Δημοκρατίας

Ο Προκόπης Παυλόπουλος παρά την ενορχηστρωμένη επίθεση που δέχεται, θα συνεχίσει να τηρεί με ευλάβεια το Σύνταγμα και, βεβαίως, δεν πρόκειται να φυγομαχήσει, όπως επιδιώκουν οι ακραίοι που του επιτίθενται.

Κωδικός... "μη επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου"

Κωδικός... "μη επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου"

Στόχος να μην προταθεί για μια δεύτερη θητεία στη Προεδρία της Δημοκρατίας. Αίφνης η αντιπαράθεση Κ. Μητσοτάκη με τον Αλ. Τσίπρα για το μακεδονικό κατέστη -και- εσωκομματικό πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας.

O Νίκος Παππάς

Παππάς: Ο Σαμαράς σέρνει τον Μητσοτάκη από τη μύτη

«Η επίθεση Σαμαρά εναντίον του Προκόπη Παυλόπουλου είναι μια αθλιότητα και αποτελεί τον επιθανάτιο ρόγχο μιας ακροδεξιάς παράταξης, η οποία έκανε καριέρα με το Μακεδονικό και την οποία έχει σφιχταγκαλιάσει ο κ. Μητσοτάκης» δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής στο Ραδιόφωνο 24/7.

Η είσοδος του Μεγάρου Μαξίμου

Μαξίμου: Ο Σαμαράς υπονομεύει τη συνταγματική τάξη

Για μείζον θεσμικό ατόπημα κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργο το γραφείο τύπου του Μαξίμου, καλώντας το Μητσοτάκη να απαντήσει εάν συμπλέει με τον Σαμαρά στην επίθεση κατα του Προέδρου της Δημοκρατίας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠτΔ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ. ΤΕΤΑΡΤΗ 13/6/2018.  (Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

Έτοιμη και για πρόταση μομφής η ΝΔ

Να ζητήσει εξουσιοδότηση από τη Βουλή όπως το 2015 προτού υπογράψει τη συμφωνία καλεί η ΝΔ τον Τσιπρα. Ο Μητσοτάκης κάλεσε τον Παυλόπουλο "ως ρυθμιστή του πολιτεύματος" να παρέμβει για να γίνει το "συνταγματικά αυτονόητο".

Η ΝΔ ζητά από Παυλόπουλο να επαναφέρει στην συνταγματική "τάξη" τον Τσίπρα

H ΝΔ ζητά από Παυλόπουλο να επαναφέρει στην συνταγματική "τάξη" τον Τσίπρα

Τι θα πει ο Μητσοτάκης στον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τι θα απαντήσει ο Παυλόπουλος αν του ζητηθεί να παρέμβει. Στις 9:30πμ στο προεδρικό μέγαρο το ραντεβού. Πέφτουν κυβερνήσεις για τα εθνικά θέματα-όλα τα θεσμικά όπλα στο τραπέζι, δηλώνει ο γραμματέας της ΝΔ. Η πολύωρη σύσκεψη Κυριάκου, Ντόρας, Δένδια και Τσιάρα.