news 24/7

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Χαιρετισμός και κατάθεση στεφάνου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε εκδήλωση μνήμης που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του μνημείου που έχει ανεγερθεί προς τιμήν των θυμάτων του πλοίου ORIA

Παυλόπουλος: Ιστορική ευθύνη να σταθούμε απέναντι στα μορφώματα λαϊκισμού, ρατσισμού και ναζισμού

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των 4.100 αιχμαλώτων Ιταλών στρατιωτών θυμάτων του ναυαγίου του "ORIA" στον Σαρωνικό το 1944.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Παυλόπουλος: "Εμβληματικός ο ρόλος του "Χαμόγελου του Παιδιού"

Ολα όσα τόνισε ο Προκόπης Παυλόπουλος στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του Πανελλήνιου Κέντρου Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Παυλόπουλος: Μόνο μια ισχυρή ΕΕ μπορεί να εξουδετερώσει τα μορφώματα λαϊκισμού και νεοναζισμού

Από το Ζάγκρεμπ ο Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε την ανάγκη της ενίσχυσης της ευρωπαϊκής ένωσης έτσι ώστε να εξουδετερωθούν τα λαϊκίστικα και νεοναζιστικά μορφώματα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Παυλόπουλος: Επιτακτική η ευρωπαϊκή ενοποίηση και ολοκλήρωση

Επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Κροατία. "Η επίτευξη του στόχου γίνεται περισσότερο επιτακτική, όσο οι προσεχείς Ευρωεκλογές μας θέτουν ενώπιον μεγάλων και κρίσιμων προκλήσεων" επεσήμανε.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Μήνυμα ενότητας από Παυλόπουλο: Ό,τι μεγάλο και σημαντικό το πετύχαμε ενωμένοι

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημείωσε, ότι "οι Έλληνες έχουμε ιερό χρέος να υπερασπισθούμε, υπό όρους και συνθήκες αρραγούς ενότητας, τα εθνικά μας θέματα και τα εθνικά μας δίκαια".

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου στην επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 75 χρόνων από τον κατάπλου στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου του Αντιτορπιλικού «ΑΔΡΙΑΣ»

Παρουσία Παυλόπουλου η εκδήλωση για τα 75 χρόνια από τον κατάπλου του ΑΔΡΙΑΣ στην Αλεξάνδρεια

Το θρυλικό αντιτορπιλικό, προσέκρουσε σε νάρκη στην περιοχή της Καλύμνου την 22α Οκτωβρίου 1943 με συνέπεια την απώλεια 21 μελών του πληρώματός του και την αποκοπή της πλώρης του- Χάρις όμως στις ενέργειες του κυβερνήτη και του πληρώματός του, κατέπλευσε στην Αλεξάνδρεια, στις 6 Δεκεμβρίου 1943.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Εθελοντές πυροσβέστες βράβευσε ο Παυλόπουλος

Αισθάνομαι ικανοποίηση αλλά και συγκίνηση ευρισκόμενος σήμερα, εδώ, μαζί σας κατ' αυτή την ημέρα που τιμούμε τους εθελοντές του Πυροσβεστικού Σώματος», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, πλέκοντας το εγκώμιο των εθελοντών.

Θεσσαλονίκη: Νέες συλλήψεις για τα επεισόδια έξω από το Μέγαρο Μουσικής

Θεσσαλονίκη: Νέες συλλήψεις για τα επεισόδια έξω από το Μέγαρο Μουσικής

Οι διαδηλωτές κρατώντας ελληνικές σημαίες, φώναζαν συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατά του Προκόπη Παυλόπουλου, ενώ προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Παυλόπουλος: Οχι στον εφησυχασμό για τους νοσταλγούς του ναζισμού

Μιλώντας στη Θεσσαλονίκη για την Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων ο Προκόπης Παυλόπουλος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τις σύγχρονες μορφές του ναζισμού.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Παυλόπουλος: Η αποδόμηση του δικαιώματος στην ιδιοκτησία ευνοεί τη γέννηση μορφωμάτων λαϊκισμού

ΔΣ της ΠΟΜΙΔΑ υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σημειώνοντας ότι το δικαίωμα στην ιδιοκτησία είναι από τα θεμελιωδέστερα δικαιώματα του ανθρώπου.

Απονομή του παρασήμου του Ταξιάρχη του τάγματος τιμής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στον καθηγητή του Χάρβαρντ  Gregory Nagy.

Το παράσημο του Ταξιάρχη του Τάγματος της Τιμής στον καθηγητή Γκρέγκορι Νάγκι

Ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε την ιδιαίτερη συμβολή του στην Αρχαϊκή και Κλασική Ελληνική Ποίηση και Λογοτεχνία, αλλά και στις Αρχαίες Παραδόσεις και στη Γλωσσολογία.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Π.τ.Δ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΤΗΣ Ε.Ε ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΙΕΡ ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ

Παυλόπουλος σε Μοσκοβισί: Ο ελληνικός λαός πλήρωσε βαρύ τίμημα θυσιών για τις οποίες δεν είχε ευθύνη

Έκκληση προς όλους τους συνειδητοποιημένους Ευρωπαίους να αγωνιστούν, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες αλλαγές πολιτικής, που θα θωρακίσουν το ευρωπαϊκό οικοδόμημα απέναντι στα μορφώματα λαϊκισμού, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την συνάντησή του με τον ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών.

Πλήθος κόσμου και πολιτικοί στην κηδεία του Δ. Σιούφα

Τελευταίο "αντίο" στο Δημήτρη Σιούφα

Πλήθος κόσμου και εκπρόσωποι από την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου αποχαιρέτισαν τον πρώην υπουργό και πρόεδρο της Βουλής. Τον επικήδειο εκφώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Κατερίνα Παπακώστα σε συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο.

Παπακώστα: Να δηλώσουν όλα τα κόμματα ότι στηρίζουν την επανεκλογή Παυλόπουλου

"Η προσπάθεια ορισμένων να εμπλέξουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο ενδεχόμενο να τεθεί ζήτημα εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση, καταδεικνύει ότι κάποιοι δεν διστάζουν να παίξουν με τους Θεσμούς στον βωμό της μικροκομματικής σκοπιμότητας" δηλώνει η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο Π.τ.Δ. Προκοπης Παυλοπουλος τελεσε την εναρξη του συνεδριου που διοργανωνει η Ελληνικη Εταιερεια Εγκληματολογιας στην πρεσβεια της Κυπρου

ΠτΔ: Ανάγκη για ενίσχυση της κοινωνικής ειρήνης και συνοχής

Ομιλία στο συνέδριο της Ελληνικής Εγκληματολογικής Εταιρείας πραγματοποίησε ο Προκόπης Παυλόπουλος σημειώνοντας ότι ο μεγάλος κίνδυνος είναι η περιθωριοποίηση του ανθρώπου, ως παράγοντα της κοινωνικής και οικονομικής δημιουργίας και παραγωγής

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Οι ευχαριστίες του Πατριάρχη Θεόδωρου στον πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η απόδοση της ελληνικής υπηκοότητας στους Αιγύπτιους ψαράδες για τη δράση τους στη φωτιά στο Μάτι έφερε τις θερμές ευχαριστίες του Πατριάρχη Θεόδωρου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Γεύμα της Μητρόπολης Σύρου προς τιμή του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, μετά την τελετή του αγιασμού των υδάτων.

Αυστηρό μήνυμα Παυλόπουλου σε Τουρκία: Εμείς το Αιγαίο το θέλουμε θάλασσα του Φωτός

"Είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε τη βάση της ειρηνικής συνυπάρξεως με το Διεθνές Δίκαιο, και αν χρειαστεί να την επιβάλλουμε", ήταν το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Τουρκία από τη Σύρο.

Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλέξανδρο Χαρίτση , την Ευρωβουλευτή κα Κωνσταντίνα Κούνεβα, και τους 3 αλλοδαπούς αλιείς που πολιτογραφήθηκαν τιμητικώς

Φωτιά στο Μάτι: Έλληνες πολίτες οι τρεις μετανάστες ψαράδες

Έλληνες πολίτες είναι πλέον οι τρεις μετανάστες ψαράδες που με αυτοθυσία έσωσαν ανθρώπινες ζωές στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, το καλοκαίρι του 2018. "Ή αλληλεγγύη σας δίνει μηνυμα και στους ευρωπαίους εταίρους" δήλωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο

Παυλόπουλος για το νέο έτος: Η αρραγής ενότητά μας θεμέλιο της εθνικής μας δημιουργίας

Την ενότητα του ελληνικού λαού προτάσσει για την επίτευξη των εθνικών στόχων που βρίσκονται μπροστά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο μήνυμά του για το νέο έτος.

Φωτό αρχείου

Μάτι: Και επίσημα η ελληνική ιθαγένεια στους ήρωες ψαράδες

Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα λάβουν την ελληνική ιθαγένεια οι τρεις μετανάστες ψαράδες που την νύχτα της 23ης Ιουλίου, επέδειξαν πρωτοφανή ηρωισμό μαζί με τους έλληνες συναδέλφους τους.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Παυλόπουλος σε Ιερώνυμο: Ιταμή και εγκληματική ενέργεια στον ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση προς την εκκλησία της Ελλάδος μετά την τρομοκρατική ενέργεια στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου.

Παυλόπουλος και Μενουδάκος

Παυλόπουλος: Αξία του Ανθρώπου τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα

Στον κομβικής σημασίας ρόλο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα αναφέρθηκαν, στην συνάντησή τους, Προκόπης Παυλόπουλος και Κωνσταντίνος Μενουδάκος.

Παυλόπουλος και Βούτσης στο πλευρό των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων

Παυλόπουλος και Βούτσης στο πλευρό των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων

"Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι, έως ότου πάψουν να υπάρχουν οι τραγικές συνθήκες που σας οδήγησαν να εγκαταλείψετε τις πατρίδες σας και τις οικογένειές σας, η Ελλάδα και η Ελληνική Κοινωνία σας αγκαλιάζει με θέρμη και σας θεωρεί παιδιά της», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Παυλόπουλος: Δεν είμαστε διατεθειμένοι ν' αποδεχθούμε ερμηνείες αυθαίρετες της συμφωνίας των Πρεσπών

Ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στους Έλληνες λειτουργούς των ευρωπαϊκών θεσμών στις Βρυξέλλες. Αναφορά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος

Έκρηξη βόμβας στον ΣΚΑΪ - Παυλόπουλος: Απερίφραστη καταδίκη "της εγκληματικής και προκλητικώς αντιδημοκρατικής ενέργειας"

Ο κ. Παυλόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον διευθυντή της εφημερίδας "Καθημερινή» Αλέξη Παπαχελά και του ζήτησε να διαβιβάσει σε όλους τους εργαζόμενους σε αυτή και στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό "ΣΚAÏ" την αμέριστη συμπαράστασή του.