Ρουπακιώτης: Πιθανό το ενδεχόμενο παράτασης στο κλείσιμο της κάλπης

Ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Ρουπακιώτης
Ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Ρουπακιώτης EUROKINISSI

Για την εκλογική διαδικασία μίλησε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, Αντώνης Ρουπακιώτης.

Για την εκλογική διαδικασία μίλησε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, Αντώνης Ρουπακιώτης.

"Εργάστηκαν και συνεργάστηκαν πολλοί, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες ακούστηκε ότι δεν υπήρχε προγραμματισμένο δρομολόγιο Ρόδο-Καστελόριζο. Κινηθήκαμε αμέσως και συνεργαστήκαμε με το ναυτιλίας και το ΓΕΕΘΑ ώστε να προγραμματιστεί δρομολόγιο από πυραυλάκατο και ένα σκάφος του λιμενικού. Τελικά ήταν 20-30 ονόματα. Μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί πρόβλημα σε δικαστικούς αντιπροσώπους και ευχαριστώ όλους όσοι συνέδραμαν. Δεν έχουμε ένδειξη ακόμα ως προς τη συμμετοχή, θα έχουμε παράταση αν υπάρχει ουρά. Λόγω της ημέρας είναι πολλοί που ξεχύθηκαν στις θάλασσες το θεωρώ πιθανό να συμβεί" δήλωσε ο κ. Ρουπακιώτης.

ADVERTISING

Και πρόσθεσε: "Τα συγκεντρωτικά θα τα έχω στις 9. Τα πραγματικά αποτελέσματα θα φτάσουν από τους δικαστικούς αντιπροσώπους. Αύριο το πρωί θα ενημερωθεί ο πρόεδρος της βουλής ο οποίος θα επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Γύρω στις 11 το πρωί. Η επικοινωνία που υπήρξε με το γραφείο του προέδρου της βουλής όρισε ότι η  συνάντηση θα γίνει αύριο γύρω στις 11".

Αναφορικά με το αν μπορει να γίνει εκκαθαριστη καταλόγων, ο κ. Ρουπακιώτης απάντησε: "Αν σας πω ότι στον δικηγορικό σύλλογο, η εκκαθάριση των μητρώων δεν έχει γίνει ακόμη και στη συνέχεια έγινε; Ανέφερε αριθμό δικηγόρων μεγαλύτερο από τον πραγματικό. Εκτιμώ ότι πρέπει να γίνει εκκαθάριση".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές 2019, Εθνικές Εκλογές 2019
SHARE:

24Media Network